Besparen

Met BRITA Vivreau water bespaar je tot wel 80% op je waterinkoop! Hoe mooi is dat? Zo gaan duurzaamheid en besparen hand in hand. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen
door over te stappen op het BRITA Vivreau water concept? Ontdek het met onderstaande bespaartool.

Hoeveel kun jij besparen?

Veel horecagelegenheden en bedrijven kopen dagelijks tientallen of honderden flessen water in. Dat is niet alleen nadelig voor het milieu, het kost ook een hoop geld. Het grootste deel van de kosten betaal je niet voor het water zelf, maar voor het transport, de verpakking en de tussenpartij. Zonde, toch? Want eigenlijk zou je alleen willen bepalen voor puur water van hoge kwaliteit. BRITA Vivreau maakt dit mogelijk.

Met ons waterconcept betaal je enkel voor het water dat wordt gedronken. Transportkosten of kosten voor de verpakking van water zijn met BRITA Vivreau verleden tijd. Met onze watermachines drink je water dat zich al op jouw locatie bevindt. Onze machines maken het mogelijk om dit water te zuiveren, koelen en op je eigen manier te bottelen. Zo bespaar je een hoop kosten. Hoeveel dit precies is voor jouw bedrijf? Check het met onze bespaartool hieronder.

Besparen

Hoeveel flessen water per dag? (1 liter)

50

Wat betaal je op dit moment voor één fles?

0,60

Jouw besparing per jaar

Huidige kosten € 0,00
Kosten BRITA Vivreau water per jaar € 0,00
Je bespaart € 0,00

* Aan de bovenstaande prijsopgave kunnen geen rechten worden ontleend

Beginnen met besparen? Dat kan!

We helpen je graag met de overstap naar voordelig en duurzaam water. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om jouw besparing te bespreken. Op basis van ons voorstel kan je zelf bepalen of je over wil stappen naar duurzaam en lokaal gebotteld water.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem direct contact op

Spreek je liever een van onze accountmanagers? Bel dan rechtstreeks naar 088-1117111 of stuur een email naar info@brita-vivreau.nl en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Taras Content 
Account Manager NL

Tel: 088 111 7 111
info@brita-vivreau.nl

Kyra van Beek
Account Manager NL

Tel: 088 111 7 111
info@brita-vivreau.nl

Besparen en duurzaamheid

Besparen gaat bij ons hand in hand met duurzaamheid. Want door te besparen op waterinkoop, draag je tegelijkertijd een steentje bij aan een duurzamere wereld. Wist je dat er voor de productie van een plastic waterfles maar liefst 3 tot 5 keer zoveel water nodig is, als er daadwerkelijk in de fles gaat? Ook de energie die nodig is voor de productie van gebotteld water, is honderden malen hoger dan de energie die nodig is voor de productie en levering van kraanwater. Ook het transport dat nodig is voor het vervoer van het water naar jouw bedrijf, is niet bepaald positief voor het milieu …

Dankzij onze watermachines hoef je geen plastic waterflessen meer in te kopen. Zo bespaar je dus niet alleen kosten, maar draag je ook bij aan een duurzamere werkomgeving. Ook voor de medewerkerstevredenheid blijkt het goed om een watermachine op de werkvloer te hebben. Mooi meegenomen!

Beginnen met besparen? Dat kan!

Onder andere Marriott Hotels, NH Hotel Group, De Librije en Wagamama maken al gebruik van ons waterconcept. Wil je net als deze klanten ook besparen op je waterinkoop? Dan helpen wij je graag met de overstap naar voordelig en duurzaam water. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om jouw besparing te bespreken. Op basis van ons voorstel kan je zelf bepalen of je over wilt stappen op duurzaam en lokaal gebotteld water. Het voorstel is geheel vrijblijvend.

Neem direct contact op

Spreek je liever direct met een van onze accountmanagers? Bel dan rechtstreeks naar 088 – 111 71 11 of stuur een email naar info@brita-vivreau.nl. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons.