Architecten

BRITA Vivreau is dé partner op het gebied van wateroplossingen voor ieder soort project

 • De experts in het optimaliseren en individualiseren van water
 • De milieuvriendelijke keuze
 • Excellente service, van installatie tot aan halfjaarlijks onderhoud

BRITA Vivreau voor architecten

BRITA Vivreau biedt jouw project grote voordelen. Gekoeld plat of bruisend en heet water allemaal vanuit één watermachine en binnen handbereik van de gebruikers. Zo bied je jouw opdrachtgever de mogelijkheid om zijn of haar werknemers en gasten te voorzien van vers, gekoeld water vanuit de BRITA Vivreau watermachine. Daarnaast is water uit een waterdispenser beter voor het milieu, je maakt immers geen gebruik meer van plastic voor gebottelde waterflessen.

Onze producten

BRITA Vivreau biedt verschillende watermachines die water op locatie zuiveren, zodat personeel en gasten te allen tijde voorzien worden van fris en gefilterd water. De producten van BRITA Vivreau zorgen voor lokaal, hoogwaardig gefilterd, gekoeld, plat of bruisend en heet water. Wil je meer weten over onze verschillende soorten watermachines? Download onze brochure

Download gratis onze brochure

Download

Duurzaamheid

Bij veel bedrijven staat duurzaam ondernemen hoog op de agenda. Ook wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Met ons watermachines helpen we je dan ook graag om duurzamer en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Download onze whitepaper wanneer je meer wilt weten over duurzaam ondernemen. 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij een nieuw project? Neem dan contact met ons op! Bel naar 088 – 111 71 11 of stuur een email naar info@brita-vivreau.nl. Wij denken graag met je mee.

Download gratis whitepaper

Download

Welzijn van werknemers

Een watermachine van BRITA Vivreau biedt iedere organisatie een aantal grote voordelen.

brita-vivreau-icon
Gezond water

Gekoeld, plat, bruisend en heet water uit één machine

brita-vivreau-icon
Milieuvriendelijk

Geen gebruik van plastic en minder CO2-uitstoot

brita-vivreau-icon
Lokaal water

Met onze watermachines komt jouw gefilterde water direct vanuit de huidige waterbron

brita-vivreau-icon
Besparen

Bespaar makkelijk op de inkoop van water

Productiviteit

Werknemers die goed in hun vel zitten, zorgen voor betere prestaties. Het blijven hydrateren zorgt ervoor dat de fysieke en mentale gezondheid van de werknemers verbetert, wat weer zorgt voor een hogere productiviteit. Wil jij meer weten over hoe de productiviteit van werknemers te verbeteren? Download onze whitepaper.

Download gratis whitepaper

Download

Kwalitatief water

De watermachines van BRITA Vivreau voorzien ieder bedrijf van water dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Dit doen we door onze bekende BRITA Vivreau filtratie technologie. Het water komt hierbij direct uit jouw huidige waterbron, waardoor je lokaal water drinkt.

Design

De watertap systemen van BRITA Vivreau zijn stuk voor stuk van een prachtig tijdloos design. Zo passen ze in vrijwel ieder interieur. De watermachines zijn een eyecatcher in elk soort pand. Daarnaast zorgen ze voor een echt hospitality gevoel in de ruimtes waar ze geplaatst worden.

Service van BRITA Vivreau

Wij zorgen ervoor dat jouw opdrachtgever altijd beschikt over BRITA Vivreau water van topkwaliteit. Ons eigen team van professionele servicemonteurs ondersteunen jouw opdrachtgever gedurende de volledige levenscyclus van de dispenser, van de pre-installatie inspectie en installatie ter plaatse tot training, onderhoud en service. Daarnaast bieden wij volledige support aan jouw opdrachtgever wanneer dit nodig is. Wij bieden je een allesomvattende oplossing met de specifieke drinkwaterbehoefte die past bij elk soort project. 

 • Installatie en storingen verhelpen op locatie
 • Zeer snelle responstijd bij storingen (24 of 72 uur)
 • Preventief onderhoud en vervanging van het filter, elke 6 maanden
 • Geen onverwachte kosten
 • Leenmachine wanneer de watermachine niet op locatie te repareren is
 • Neem contact op

  We reageren binnen 24 uur op je vraag.