Bedrijven

BRITA Vivreau is dé partner op het gebied van wateroplossingen voor jouw bedrijf.

  • De experts in het optimaliseren en individualiseren van water
  • De milieuvriendelijke keuze
  • Excellente service, van installatie tot aan halfjaarlijks onderhoud

“In Nederland zijn we gewend aan schoon en gecontroleerd water. Dat is in de wereld niet zomaar vanzelfsprekend. Bij Blue Sky Group kan het water door de machines van Brita ook nog eens gekoeld, gezuiverd en van bruis voorzien worden. Over het gemak van altijd water op voorraad maar niet te spreken.”

Lilian Regenspurg, Blue Sky Group

BRITA Vivreau voor bedrijven

Puur water, door jou gezuiverd en gebotteld. Voor jouw bedrijf en op jouw manier. De duurzame watermachines van BRITA Vivreau zorgen voor gekoeld, plat of bruisend en heet water van de hoogste kwaliteitseisen, voor ieder bedrijf.

Onze producten

BRITA Vivreau biedt verschillende watermachines die water op locatie zuiveren, zodat jouw medewerkers en gasten te allen tijde voorzien zijn van fris en gezuiverd water. Afhankelijk van de branche waarin jouw onderneming zich bevindt, kunnen wij jullie voorzien van verschillende producten, welke zorgen voor lokaal, hoogwaardig gefilterd, gekoeld, plat of bruisend water. Wil jij meer weten over onze verschillende soorten watermachines?

Download gratis onze brochure

Download

Duurzaamheid

Steeds meer bedrijven zijn duurzaam aan het ondernemen. Ook BRITA Vivreau heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Met onze wateroplossingen helpen we je dan ook graag om duurzamer en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Ben je op zoek naar tips om te verduurzamen binnen jouw bedrijf? Download onze whitepaper. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!
Bel naar 088 – 111 71 11 of stuur een email naar info@brita-vivreau.nl.
Wij denken graag met je mee.

Download gratis whitepaper

Download

Welzijn van jouw werknemers

Een watermachine van BRITA Vivreau biedt jouw
organisatie een aantal grote voordelen.

brita-vivreau-icon
Gezond water

Gekoeld, plat, bruisend en heet water uit één machine

brita-vivreau-icon
Milieuvriendelijk

Geen gebruik van plastic en minder CO2-uitstoot

brita-vivreau-icon
Lokaal water

Met onze watermachines komt jouw water direct vanuit de huidige waterbron

brita-vivreau-icon
Besparen

Bespaar makkelijk op de inkoop van water

Huur of koop?

Bij BRITA Vivreau zijn we oplossingsgericht en daarom bieden we naast de verkoop van watermachines voor bedrijven ook een leaseovereenkomst aan. Dit zorgt ervoor dat wij beter, betrouwbaarder en kostenbesparend zijn. Wil je meer weten over de optie om onze watermachines te leasen? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers. Ze zijn oplossingsgericht en adviseren je graag over al onze opties.

Productiviteit

Een werknemer die goed in zijn of haar vel zit, presteert beter op de werkvloer. Hydratatie speelt niet alleen een grote rol bij de productiviteit van de werknemers, maar zorgt er daarnaast ook voor dat de fysieke en mentale gezondheid van je werknemer verbeterdt. Wil jij meer weten over hoe je de productiviteit van je werknemers verbetert?

Download gratis whitepaper

Download

Kwalitatief water

Al onze watermachines zijn voorzien van de bekende BRITA filtratie technologie, zodat jij, je collega’s en je gasten water kunnen drinken dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Het water komt direct vanuit jouw huidige waterbron, waardoor je lokaal water drinkt.

Hygiënische oplossingen

Onze watermachines zijn voorzien van een hygiëne functie waarbij driezonebescherming zorgt voor speciale hygiënische vereisten. Deze is ontwikkeld op basis van meer dan 20 jaar ervaring in de gezondheidszorg. Hierdoor heb je continue toegang tot betrouwbaar water, zelfs bij het eerste glas na een periode van inactiviteit.

Service van BRITA Vivreau

Bij BRITA Vivreau profiteer je van hoogwaardige waterdispenser oplossingen, bestaande uit een breed aanbod diensten en een toegewijd klantenservice- en onderhoudsteam. We ondersteunen je gedurende de volledige levenscyclus van de dispenser, van de pre-installatie inspectie en installatie ter plaatse tot training, onderhoud en service. Doordat wij een aantal service experts in dienst hebben kunnen wij snel schakelen en ben jij snel geholpen. Dit zorgt ervoor dat wij jou als onze klant volledig ontzorgen.

Wij bieden je een allesomvattende oplossing voor de specifieke drinkwaterbehoefte van jouw bedrijf. Van advies over het beste dispenser model voor jouw vereisten, tot installatie en inbedrijfstelling, tot regelmatig onderhoud. Daarnaast bieden wij ook een breed assortiment aan accessoires aan; van flessen, drinkglazen tot aan schoonmaakproducten.

  • De experts in het optimaliseren en individualiseren van water
  • De milieuvriendelijke keuze
  • Excellente service, van installatie tot aan halfjaarlijks onderhoud
  • Neem contact op

    We reageren binnen 24 uur op je vraag.