Café en restaurant

BRITA Vivreau is dé partner op het gebied van wateroplossingen voor cafés en restaurants.

  • De experts in het optimaliseren en individualiseren van water
  • De milieuvriendelijke keuze
  • Excellente service, van installatie tot aan halfjaarlijks onderhoud

“Ook water moet van topkwaliteit zijn en BRITA is ook nog eens water waarbij perfectie en duurzaamheid elkaar raken. Dat vind ik mooi!”

Dennis Huwae, Restaurant Daalder

BRITA Vivreau voor cafés en restaurants

BRITA Vivreau staat voor puur water, door jou op locatie gezuiverd en gebotteld. Met oplossingen voor ieder café of restaurant zorgen de watermachines van BRITA Vivreau voor gekoeld, plat of bruisend en heet water van de hoogste kwaliteit. Zo serveer jij altijd het beste water aan jouw gasten. 

Onze producten

Met de wateroplossingen van BRITA Vivreau zorg jij voor het beste van het beste voor jouw gasten. Gezuiverd water zelf gebotteld in een gepersonaliseerde fles. Onze watermachines zorgen voor gebotteld water dat duurzaam, verantwoord en vers is. Benieuwd naar wat onze watermachines voor jouw café of restaurant kunnen bieden? Download de brochure!

Download gratis onze brochure

Download

Duurzaamheid

Water laten leveren in flessen, is niet bepaald duurzaam. Omdat er transport nodig is om de flessen te vervoeren, is er veel CO2-uitstoot. Laten we het niet hebben over de bergen plastic afval die moeten worden verwerkt. Wil je als café of restaurant een betere footprint achterlaten? Dan is het een goede stap om het bottelproces van de fabriek naar jouw locatie te laten verschuiven. 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!
Bel naar 088 – 111 71 11 of stuur een email naar info@brita-vivreau.nl.
Wij denken graag met je mee.

Download gratis whitepaper

Download

Het beste van het beste voor jouw gasten

Een watermachine van BRITA Vivreau bieden een aantal grote voordelen voor cafés en restaurants.

brita-vivreau-icon
Gezond water

Gekoeld, plat, bruisend en heet water uit één machine

brita-vivreau-icon
Besparen

Bespaar makkelijk op de inkoop van water

brita-vivreau-icon
Lokaal water

Met onze watermachines komt jouw gefilterde water direct vanuit de huidige waterbron

brita-vivreau-icon
Service

Problemen worden binnen 24 uur opgelost door onze eigen monteurs

Huur of koop?

Wij denken graag met de klant mee en zijn daarin erg oplossingsgericht. Daarom kun je, naast dat je een watermachine kunt aanschaffen, ook een watermachine huren. Wij bieden meerdere manieren aan op jouw watermachine te financieren, zo is er altijd een oplossing die het beste past bij jouw bedrijfsvoering. Als je meer wilt weten over de optie om een watermachine te huren of te kopen, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw restaurant of café.

 

Personalisatie

Wil jij water serveren met het logo van jouw café of restaurant? Dan is het mogelijk om de waterflessen van BRITA Vivreau te laten personaliseren. Zo zorg jij niet alleen voor water van de beste kwaliteit, maar ook voor water dat de look & feel van jouw zaak uitstraalt. 

Download de brochure

Download

Efficiëntie

De levering van waterflessen is niet alleen negatief voor de duurzaamheid van jouw onderneming, ook logistiek gezien kost het veel tijd en moeite. En dan hebben we het nog niet over alle ruimte die je nodig hebt voor opslag en verkoop. Met onze watermachines zijn deze zorgen verleden tijd. Door water lokaal de bottelen op elk gegeven moment, en met onderhoud en support van onze experts, neemt BRITA Vivreau het gehele (logistieke) watermanagement voor jouw onderneming uit handen. Zo bespaar jij naast geld, ook ruimte, tijd en moeite. 

Verkoopondersteuning

Voor lokaal gebotteld en gezuiverd water van de beste kwaliteit, mag jij een eerlijke prijs aan jouw gasten vragen. BRITA Vivreau ondersteunt je hierbij met cursussen in de verkoop, tips en natuurlijk een prachtig product in een aantrekkelijke verpakking. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor verkoopondersteuning.

Service van BRITA Vivreau

Om de constante kwaliteit van het water te kunnen waarborgen, hebben de watermachines van BRITA Vivreau service nodig. Hierin ontzorgen wij jou als ondernemer graag. Onze eigen professionele servicemonteurs staan daarom altijd voor jou klaar. Zo ben je te allen tijde verzekerd van een snelle service. Heb je problemen? Dan hebben onze monteurs deze binnen 24 uur opgelost. 

Wij bieden je een allesomvattende oplossing voor specifieke drinkwaterbehoefte van de gasten van jouw restaurant of café. Dit doen wij voor grotere, maar ook voor kleinere, zaken. Van advies over het beste model voor jouw vereiste, tot installatie en inbedrijfstelling, tot regelmatig onderhoud.

  • De experts in het optimaliseren en individualiseren van water
  • De milieuvriendelijke keuze
  • Excellente service, van installatie tot aan halfjaarlijks onderhoud
  • Neem contact op

    We reageren binnen 24 uur op je vraag.