Hotels

BRITA Vivreau is dé partner op het gebied van wateroplossingen voor in de hospitality 

  • De experts in het optimaliseren en individualiseren van water 
  • De milieuvriendelijke keuze 
  • Excellente service, van installatie tot aan halfjaarlijks onderhoud

‘’Met de grote plastic soep in de oceanen vind ik plastic flessen mineraalwater niet meer van deze tijd, en waarom water transporteren wat je ook in het hotel kan tappen. Zelf water bottelen zorgt dat we als hotel onnodig transport, CO2-uitstoot en plastic afval verminderen en met de gepersonaliseerde flessen ziet het er ook nog super uit.’’

Floor Struik, Food & Beverage Manager bij Hotel nhow Amsterdam RAI

BRITA Vivreau voor hotels

Puur water, door jou gezuiverd en gebotteld. Voor jouw hotel en op jouw manier. De duurzame watermachines van BRITA Vivreau zorgen voor gekoeld, plat of bruisend en heet water van de hoogste kwaliteitseisen, voor al jouw hotelgasten. 

Onze producten

Geef jouw gasten het beste van het beste. Kies voor lokaal gebotteld water. Gezuiverd en gekoeld door jouw watermachine, waarna je het zelf kunt bottelen in een gepersonaliseerde fles. De watermachines zorgen voor gebotteld water dat duurzaam, verantwoord en vers is. Benieuwd naar wat onze watermachines voor jouw hotel kunnen betekenen? Bekijk onze brochure! 

Download gratis onze brochure

Download

Duurzaamheid

De watermachines van BRITA Vivreau gebruiken water dat zich al op jouw locatie bevindt en dat jij met onze machines kan zuiveren en koelen. Vervolgens tap je het in herbruikbare waterflessen. We verschuiven het bottelproces van de fabriek naar jouw locatie, er is geen transport nodig en er wordt geen gebruikgemaakt van plastic. Hiermee verduurzaam jij jouw hotel en reduceer jij de CO2-uitstoot.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!
Bel naar 088 – 111 71 11 of stuur een email naar info@brita-vivreau.nl.
Wij denken graag met je mee.

Download gratis whitepaper

Download

Het beste van het beste voor jouw gasten

Een watermachine van BRITA Vivreau bieden een aantal grote voordelen voor hotels.

brita-vivreau-icon
Gezond water

Gekoeld, plat, bruisend en heet water uit één machine

brita-vivreau-icon
Besparen

Bespaar makkelijk op de inkoop van water

brita-vivreau-icon
Lokaal water

Met onze watermachines komt jouw gefilterde water direct vanuit de huidige waterbron

brita-vivreau-icon
Service

Problemen worden binnen 24 uur opgelost door onze eigen monteurs

Koop of huur?

Omdat we bij BRITA Vivreau oplossingsgericht zijn, bieden we naast de verkoop van watermachines voor hospitality ook een huurovereenkomst aan. Zo bieden wij altijd een oplossing die het beste past bij jouw bedrijfsvoering. Wil je meer weten over de optie om onze watermachines te huren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn oplossingsgericht en adviseren je graag over onze opties.

 

 

Personalisatie

Met de waterflessen van BRITA Vivreau zorg je niet alleen voor de beste kwaliteit water, maar ook voor water dat de look & feel heeft van jouw hotel. Je kunt onze flessen namelijk naar wens personaliseren. Kies uit verschillende maten en sluitingen en laat het logo van jouw hotel op de flessen drukken.

Download de brochure

Download

Efficiëntie

Met een watermachine is de levering van flessen water verleden tijd. Dit zorgt ervoor dat jouw hotel een betere ecologische footprint achterlaat. Daarnaast neemt het ook logistiek gezien een hoop zorgen uit handen, scheelt het opslagruimte en reduceert het afval. BRITA Vivreau verzorgt het gehele (logistieke) watermanagement voor jouw hotel; wel zo efficiënt!

Lokaal eigen water

Met onze watermachines komt jouw water direct vanuit de huidige waterbron, waardoor je lokaal water drinkt. Dit lokale water wordt met de duurzame watermachines van BRITA Vivreau gezuiverd. Zo bied jij jouw hotelgasten het water van de beste kwaliteit uit eigen regio. 

Service van BRITA Vivreau

Eén optimale service staat bij BRITA Vivreau hoog in het vaandel. Om de constante kwaliteit te kunnen waarborgen, heeft jouw watermachine service nodig. Deze service wordt verzorgd door een van onze eigen professionele servicemonteurs. Zo ben je te allen tijde verzekerd van support voor jouw watermachine. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en ben jij snel geholpen. Dit zorgt ervoor dat wij jou als onze klant in zijn geheel ontzorgen. 

Wij bieden je een allesomvattende oplossing voor een specifieke drinkwaterbehoefte in jouw hotel. Van advies over het beste dispenser model voor jouw vereiste, tot installatie en inbedrijfstelling, tot regelmatig onderhoud.

  • De experts in het optimaliseren en individualiseren van water
  • De milieuvriendelijke keuze
  • Excellente service, van installatie tot aan halfjaarlijks onderhoud
  • Neem contact op

    We reageren binnen 24 uur op je vraag.