Branches

BRITA Vivreau is dé partner op het gebied van wateroplossingen voor verschillende soorten branches. Zo bieden wij oplossingen aan de Hospitality branche en faciliteren wij bedrijven.

“In Nederland zijn we gewend aan schoon en gecontroleerd water. Dat is in de wereld niet zomaar vanzelfsprekend. Bij Blue Sky Group kan het water door de machines van Brita ook nog eens gekoeld, gezuiverd en van bruis voorzien worden. Over het gemak van altijd water op voorraad maar niet te spreken.”

Lilian Regenspurg, Blue Sky Group

BRITA Vivreau voor iedere branche

BRITA Vivreau staat voor puur water, door jou op locatie gezuiverd en gebotteld. Voor verschillende branches zorgen wij voor de beste oplossing in watermachines. De watermachines van BRITA Vivreau zorgen voor gekoeld, plat of bruisend en heet water van de hoogste kwaliteit. En dit zorgt voor veel voordelen.

Onze producten

Of je nu op zoek bent naar een wateroplossing voor op kantoor, in de horeca of een specifiek project, BRITA Vivreau zorgt voor een geschikte wateroplossing voor iedere branche. Onze watermachines zorgen voor gebotteld water dat duurzaam, verantwoord en vers is. Benieuwd naar wat onze watermachines voor jouw branche kunnen bieden? Download de brochure!

Download gratis onze brochure

Download

Bedrijven

Met een watermachine van BRITA zorg je ervoor dat jouw werknemers altijd toegang hebben tot puur water, door jou gezuiverd en gebotteld. De duurzame watermachines zorgen voor gekoeld, plat of bruisend en heet water van de hoogste kwaliteit, voor ieder bedrijf. Toegang tot goed water zorgt voor een stijging in productiviteit. 

Het beste van het beste

Een watermachine van BRITA Vivreau biedt een aantal grote voordelen voor iedere branche.

  • Gezond water – Gekoeld, plat, bruisend en heet water uit één watermachine
  • Goed voor milieu – Geen gebruik van plastic en minder CO2-uitstoot 
  • Lokaal water – Met onze watermachines komt jouw water direct vanuit de huidige waterbron
  • Besparen – Bespaar makkelijk op de inkoop van water

Hospitality

Wil jij grote hoeveelheden gezuiverd water kunnen tappen waardoor je jouw gasten voorziet van het beste van het beste? Dan biedt BRITA Vivreau ook de perfecte water oplossing voor jouw hotel. Met onze watermachines kun jij zelf water filterenen koelen. Ook bieden wij een breed assortiment aan flessen om zo jouw water op de juiste manier te presenteren. In de hospitality kun je het je niet veroorloven zonder water te zitten. Daarom staat BRITA Vivreau altijd voor je klaar voor een supersnelle service. Zo zit jij nooit zonder water machine wanneer deze kapot is. Wij repareren de machines op locatie of zorgen voor een tijdelijke vervanging! 

Restaurant en cafés

BRITA Vivreau staat voor puur water, door jou op locatie gezuiverd en gebotteld. Met oplossingen voor ieder café of restaurant zorgen de watermachines van BRITA Vivreau voor gekoeld, plat of bruisend en heet water van de hoogste kwaliteit. Zo serveer jij altijd het beste water aan jouw gasten. Daarnaast zorgt het voor een efficiënte oplossing. Wil jij een persoonlijke fles kunnen bieden? Dan kunnen wij jouw water personaliseren.

Verkoopondersteuning

Voor lokaal gebotteld en gezuiverd water van de beste kwaliteit, mag jij een eerlijke prijs aan jouw gasten vragen. BRITA Vivreau ondersteunt je hierbij met cursussen in de verkoop, tips en natuurlijk een prachtig product in een aantrekkelijke verpakking. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor verkoopondersteuning.

Service van BRITA Vivreau

De watermachines van BRITA Vivreau hebben de beste service nodig om constant kwaliteit te kunnen leveren. Hiervan ontzorgen wij jou altijd.  Onze eigen professionele servicemonteurs staan voor jou klaar. Zo ben je te allen tijde verzekerd van een snelle service. Heb je problemen? Dan hebben onze monteurs deze binnen 24 uur opgelost. 

Bij BRITA Vivreau vind je een allesomvattende wateroplossing voor iedere drinkwaterbehoefte. Of dit nu van jouw werknemers is, of van de gasten die in jouw restaurant of hotel verblijven. Dit doen wij voor grotere, maar ook voor kleinere, organisaties. Van advies over het beste model voor jouw vereiste, tot installatie en inbedrijfstelling, tot regelmatig onderhoud.

  • Neem contact op

    We reageren binnen 24 uur op je vraag.