Een bruisendwatermachine geeft jou altijd toegang tot bruisend water. Met een bruisendwatermachine van BRITA Vivreau tap je wanneer je maar wilt een glas bruisend water. De watermachines zijn rechtstreeks aangesloten op het leidingwater, waardoor je altijd water uit je eigen waterbron drinkt. De bruisendwatermachine zorgt voor een beter footprint, je maakt immers geen gebruik van plastic voor-gebottelde flessen water. Ook is er geen transport nodig, waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd.

De voordelen van een bruisendwatermachines

Een bruisendwatermachine van BRITA Vivreau biedt jouw organisatie een aantal grote voordelen:

 • Koud bruisend water binnen handbereik
 • Geen voorraad, je tapt water wanneer jij het nodig hebt
 • Duurzaam, verantwoord en vers
 • Draagt bij aan de gezondheid en het welzijn
 • Betrouwbare BRITA Vivreau filtratietechnologie
 • Optimale service, van installatie tot onderhoud gedaan door een gespecialiseerd eigen technisch team

Onze bruisendwatermachines

In ons aanbod watermachines vind je een ruime collectie aan bruisendwatermachines. Zo hebben wij voor ieder soort organisatie het juiste model bruisendwatermachine. Bekijk onze producten en kies een model dat bij jouw situatie past.

BRITA VIVREAU TOP 50/85

 • Geschikt voor gemiddeld tot veel waterconsumptie
 • Leverbaar in diverse modellen

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Top 15

 • Compact tafelmodel
 • Perfect voor kleinere bedrijven

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Vitap

 • Elegant ontwerp
 • Past bij elk kantoor

MEER INFORMATIE

Bekijk alle watermachines >>

Tot 80% besparen op je waterinkoop

Door gebruik te maken van waterdispensers bespaar je tot wel 80% op je waterinkoop. BRITA Vivreau werkt niet met plastic waterflessen of watertanks. Hierdoor heb je geen voorraad nodig – die ook niet aangevuld hoeft te worden. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Klik dan snel hieronder.

JA, IK WIL BESPAREN OP WATER

Werkwijze

BRITA Vivreau maakt gebruik van water uit je eigen waterleiding. Onze machines zuiveren en koelen het water. De watermachine maakt het mogelijk dat je plat, bruisend, koel én heet water kunt tappen.

Service bruisendwatermachine

Je kiest altijd voor de juiste kwaliteit als je kiest voor een bruisendwatermachine van BRITA. Jouw bruisendwatermachine wordt altijd door een van onze ervaren monteurs geïnstalleerd, waarna je een uitgebreide uitleg over de werking van de machine krijgt.

Iedere zes maanden komt onze monteur langs om preventief onderhoud te doen en de filters te vervangen. Zo worden storingen en problemen voorkomen. Toch een storing in deze periode? Dan lossen we deze snel voor je op!

Bruisendwatermachine leasen of kopen

Bij BRITA Vivreau zijn we oplossingsgericht en denken we graag mee met onze klant. Zo kun je naast dat je bij ons een bruisendwatermachine kunt kopen ook een leaseovereenkomst met ons aangaan. Dit maakt het voor meer bedrijven mogelijk om te kunnen genieten van een bruisendwatermachine. Wil je meer weten over deze mogelijkheid? Neem dan contact met ons op. Onze accountmanagers adviseren je graag over alle opties.

Naast gekoeld bruisend water ook plat en heet water

De bruisendwatertaps van BRITA Vivreau leveren altijd naast gekoeld bruisend water, ook plat en heet water. Zo zijn ze ook te gebruiken als heetwatermachine en koudwatermachine. Dit maakt dat jij jouw gasten en werknemers altijd een divers assortiment aan dranken als thee, plat- en bruisend water kunt bieden. Stimuleer je medewerkers om meer water te drinken!

Contact met BRITA Vivreau

Ben je benieuwd wat de BRITA Vivreau heetwatermachines voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze accountmanagers staan voor je klaar om je te adviseren over al onze modellen. Bel hiervoor naar 088 111 7111 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.