Wil jij altijd toegang hebben tot bruisend water? Dan is de bruisendwatertap van BRITA Vivreau wellicht iets voor jou. Met een watertap van BRITA Vivreau is er altijd gekoeld, bruisend water aanwezig op kantoor. De watermachines zijn rechtstreeks aangesloten op het leidingwater, waardoor je altijd water uit je eigen waterbron drinkt. De bruisendwatertap is beter voor het milieu, je maakt immers geen gebruik van plastic voor-gebottelde flessen water. Ook is er geen transport nodig, waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd.

De voordelen van een bruisendwatertap

Een bruisendwatertaps van BRITA Vivreau bieden jouw organisatie een aantal grote voordelen:

 • Koud bruisend water binnen handbereik
 • Geen voorraad, je tapt water wanneer jij het nodig hebt
 • Duurzaam, verantwoord en vers
 • Draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van werknemers en gasten
 • Betrouwbare BRITA Vivreau filtratietechnologie
 • Optimale service, van installatie tot onderhoud gedaan door een gespecialiseerd eigen technisch team

Onze bruisendwatertaps

Wij bieden diverse bruisendwatertaps. Zo vind je voor ieder soort organisatie het juiste model bruisendwatertap. Bekijk onze producten en kies een model dat bij jouw situatie past. Bij onze taps kun je de keuze maken tussen bruisend en extra bruisend water!

BRITA VIVREAU TOP 50/85

 • Geschikt voor gemiddeld tot veel waterconsumptie
 • Leverbaar in diverse modellen

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Top 15

 • Compact tafelmodel
 • Perfect voor kleinere bedrijven

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Vitap

 • Elegant ontwerp
 • Past bij elk kantoor

MEER INFORMATIE

Bekijk alle watermachines >>

Tot 80% besparen op je waterinkoop

Door gebruik te maken van waterdispensers bespaar je tot wel 80% op je waterinkoop. BRITA Vivreau werkt niet met plastic waterflessen of watertanks. Hierdoor heb je geen voorraad nodig – die ook niet aangevuld hoeft te worden. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Klik dan snel hieronder.

JA, IK WIL BESPAREN OP WATER

Werkwijze

BRITA Vivreau maakt gebruik van water uit je eigen waterleiding. Onze machines zuiveren en koelen het water. De watermachine maakt het mogelijk dat je plat, bruisend, koel én heet water kunt tappen.

Service bruisendwatertap

Bij BRITA Vivreau doen we er alles aan om jou te voorzien van een bruisendwatertap van de beste kwaliteit. Zo wordt jouw bruisendwatertap altijd door een van onze ervaren servicemonteurs geïnstalleerd. Wanneer de machine geïnstalleerd is, geven we je een korte uitleg over hoe je de bruisendwatertap kunt gebruiken.

Iedere zes maanden komt een van onze monteurs langs om preventief onderhoud te doen en de filters te vervangen. Zo worden storingen en problemen voorkomen. Heb je toch binnen deze periode een probleem of storing? Dan komen onze monteurs deze snel oplossen.

Bruisendwatertap leasen

Bij BRITA Vivreau denken we graag met de klant mee en zijn we oplossingsgericht. Zo is het mogelijk om naast een koopcontract ook een leaseovereenkomst te tekenen. Zo kun je als bedrijf een van onze bruisendwatertaps leasen. Wil je meer weten over deze mogelijkheid? Neem dan contact met ons op. Onze accountmanagers zijn oplossingsgericht en adviseren je graag over al onze opties.

Naast gekoeld ook heet water

De bruisendwatertaps van BRITA Vivreau leveren altijd naast gekoeld bruisend water, ook plat en heet water. Zo zijn ze ook te gebruiken als heetwatertap of koudwatertap. Zo kun jij jouw werknemers altijd een divers assortiment aan dranken als thee, plat- en bruisend water bieden. Zorg er daarmee voor dat zij de energie vasthouden en betere prestaties leveren. Op die manier verdient een tap zichzelf zo terug! Stimuleer je medewerkers om meer water te drinken.

Contact met BRITA Vivreau

Ben je geïnteresseerd in de bruisendwatertaps van BRITA Vivreau of heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag over de juiste bruisendwatertap voor jouw situatie. Bel naar 088 111 7111 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.