De duurzame heetwaterdispenser van BRITA Vivreau is een geweldig alternatief voor reguliere de waterkokers en zijn onmisbaar op kantoor. Een heetwatermachine maakt gebruik van het leidingwater, dat door de machine wordt gezuiverd en verwarmd. Dit maakt het water vrij van lood en andere stoffen die in ons drinkwater zitten. Daarnaast zorgt een warmwaterdispenser voor direct heet water. Hierdoor hoef je nooit te wachten op de waterkoker.

De voordelen van een heetwaterdispenser

  • Je kookt nooit méér water dan je nodig hebt. Wanneer je met een waterkoker een kop warm water zet, kook je vaak veel meer water dan dat je zult gebruiken. Uit een heetwaterdispenser haal je de juiste hoeveelheid heet water. Zo zorg je dat je precies de juiste hoeveelheid water gekookt krijgt. Dat is ook nog eens beter voor het milieu en voor je energierekening.
  • Ze zijn gemakkelijk te bedienen. Met een druk op de knop heb je beschikking tot heet water. Heetwaterdispensers zijn heel gemakkelijk en intuïtief in gebruik.

Onze heetwaterdispensers

Bekijk de heetwaterdispenser van BRITA Vivreau en klik op het product voor meer informatie.

BRITA VIVREAU TOP 50/85

  • Geschikt voor gemiddeld tot veel waterconsumptie
  • Leverbaar in diverse modellen

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Top 15

  • Compact tafelmodel
  • Perfect voor kleinere bedrijven

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Vitap

  • Elegant ontwerp
  • Past bij elk kantoor

MEER INFORMATIE

Bekijk alle watermachines >>

Tot 80% besparen op je waterinkoop

Door gebruik te maken van waterdispensers bespaar je tot wel 80% op je waterinkoop. BRITA Vivreau werkt niet met plastic waterflessen of watertanks. Hierdoor heb je geen voorraad nodig – die ook niet aangevuld hoeft te worden. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Klik dan snel hieronder.

JA, IK WIL BESPAREN OP WATER

Werkwijze

BRITA Vivreau maakt gebruik van water uit je eigen waterleiding. Onze machines zuiveren en koelen het water. De watermachine maakt het mogelijk dat je plat, bruisend, koel én heet water kunt tappen.

Service op locatie

Een heetwaterdispenser wordt door onze servicemonteurs aangesloten. Zo ben je verzekerd van een goed werkende watermachine. Wanneer de machine geïnstalleerd is, geven we je een korte uitleg over hoe je de heetwaterdispenser kunt gebruiken. Om problemen en storingen te voorkomen, komt onze ervaren monteur elke zes maanden langs voor preventief onderhoud en vervanging van de filters.

Heetwaterdispenser kopen of leasen

Bij BRITA Vivreau zijn we oplossingsgericht. Daarom bieden we naast de verkoop van heetwaterdispensers ook een leaseovereenkomst aan. Dit kan voor jou als bedrijf een kostenbesparende methode zijn om gebruik te maken van onze waterdispensers. Wil je meer weten over de optie om onze watermachines te leasen? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers. Ze zijn oplossingsgericht en adviseren je graag over al onze opties.

Naast heet ook gefilterd, plat en bruisend water

Een slimme werkgever zorgt ervoor dat zijn personeel de keuze heeft uit diverse dranken, zoals koffie, thee en water. Een heetwaterdispenser van BRITA Vivreau is een geweldige aanvulling op het koffieapparaat. Hiermee hebben werknemers altijd heet water binnen handbereik. Maar naast heet water voorzien onze watermachines jouw werknemers ook van gefilterd en gekoeld water. Daarnaast kun je ook voor de optie bruiswater kiezen. Stimuleer je medewerkers om meer water te drinken en voorkom uitdroging. Hiermee blijven je medewerkers niet alleen vitaler, ze leveren ook betere prestaties. Daarnaast zullen je bezoekers een koel en gezuiverd glas water zeker waarderen.

Contact met BRITA Vivreau

Voor meer informatie over de voordelen van een heetwaterdispenser voor je bedrijf of de prijs van een watermachine neem je vrijblijvend contact met ons op. Bel hiervoor naar 088 111 7111 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.