Bij BRITA Vivreau vind je de duurzame heetwatermachines. Deze bieden een geweldig alternatief voor reguliere dispensers en zijn onmisbaar op kantoor. De heetwatermachines van BRITA Vivreau zijn aangesloten op het leidingwater. Dit water wordt door de machine gezuiverd en verwarmd. Zo drink jij zuiver water dat vrij is van lood en andere schadelijke stoffen die in ons drinkwater zitten. Daarnaast zorgt een heetwatermachine voor direct warm water. Zo hoef jij nooit meer op de waterkoker te wachten.

De voordelen van een heetwatermachine

  • Een heetwatermachine is makkelijk te bedienen. Met een druk op de knop beschik je over warm water. Heetwatermachines zijn inutuitief en makkelijk in gebruik.
  • Je kookt nooit extra water dan je nodig hebt. Wanneer je met een waterkoker een kop warm water zet, kook je vaak veel meer water dan dat je zult gebruiken. Uit een heetwaterdispenser haal je de exact afgemeten hoeveelheid heet water. Dit is beter voor het milieu en voor je energierekening.

Onze heetwatermachines

In het assortiment watermachines, vind je de heetwatermachine die bij jouw wensen past. Zo kun je bij ons terecht voor de juiste oplossing voor iedere situatie. Kies uit diverse vrijstaande en tafelmodellen.

BRITA VIVREAU TOP 50/85

  • Geschikt voor gemiddeld tot veel waterconsumptie
  • Leverbaar in diverse modellen

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Top 15

  • Compact tafelmodel
  • Perfect voor kleinere bedrijven

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Vitap

  • Elegant ontwerp
  • Past bij elk kantoor

MEER INFORMATIE

Bekijk alle watermachines >>

Tot 80% besparen op je waterinkoop

Door gebruik te maken van waterdispensers bespaar je tot wel 80% op je waterinkoop. BRITA Vivreau werkt niet met plastic waterflessen of watertanks. Hierdoor heb je geen voorraad nodig – die ook niet aangevuld hoeft te worden. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Klik dan snel hieronder.

JA, IK WIL BESPAREN OP WATER

Werkwijze

BRITA Vivreau maakt gebruik van water uit je eigen waterleiding. Onze machines zuiveren en koelen het water. De watermachine maakt het mogelijk dat je plat, bruisend, koel én heet water kunt tappen.

Service op locatie

Wij staan voor heetwatermachines van de beste kwalitiet. Daarom wordt een nieuwe heetwatermachine door onze servicemonteurs zorgvuldig aangesloten. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een goed werkende heetwatermachine. Is de machine geïnstalleerd, dan geven we je een korte uitleg over hoe je de machine kunt gebruiken.
Om problemen en storingen te voorkomen, komt onze ervaren monteur elke zes maanden langs voor preventief onderhoud en vervanging van de filters. Daarnaast kun je bij storingen op ons rekenen. Wij handelen snel en een servicemonteur zal snel een reparatie uitvoeren.

Heetwatermachine leasen

Wij denken graag mee met onze klanten en zijn hierin oplossingsgericht. Daarom bieden we naast de verkoop van heetwatermachines, ook een leaseovereenkomst aan. Dit is voor jou als bedrijf een kostenbesparende methode. Wil je meer weten over het leasen van een heetwatermachine? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze accountmanagers denken graag met je mee over de verschillende opties en zijn oplossingsgericht.

Naast heet ook gefilterd, plat en bruisend water

Als werkgever zorg je er natuurlijk voor dat je personeel de keuze heeft uit diverse dranken. Zo is het goed om koffie, thee en water te bieden. Met een heetwatermachine van BRITA geef je een perfecte aanvulling op je bestaande aanbod. Zo hebben jouw werknemers altijd warm water binnen handbereik.

Naast warm water, kan de watermachine ook gebruikt worden voor gefilterd, gekoeld plat of bruisend water. Door meer water te drinken, voorkom je uitdroging bij je werknemers. Zo blijven je medewerkers niet alleen vitaler, ze leveren ook betere prestaties. Daarnaast zullen je bezoekers een heet of koel gezuiverd glas water zeker waarderen.

Contact met BRITA Vivreau

Ben je benieuwd wat de BRITA Vivreau heetwatermachines voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze accountmanagers staan voor je klaar om je te adviseren over al onze modellen. Bel hiervoor naar 088 111 7111 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.