Met een heetwatertap van BRITA Vivreau heb je altijd heet water binnen handbereik op jouw kantoor. De heetwatertap wordt rechtstreeks op het leidingwater aangesloten, waardoor je heet water uit eigen bron drinkt. Het water wordt gefilterd en verwarmd. Zo heb je altijd toegang tot zuiver, duurzaam en waterbesparend water. De heetwatertap voor binnen ondersteunt een gezonde werkvloer waar werknemers bewust water drinken. Onze warmwatertaps zijn leverbaar in diverse modellen: van kleine watertaps voor gemiddeld gebruik tot grote vrijstaande machines voor bedrijven.

De voordelen van een heetwatertap

  • Je hebt altijd de juiste hoeveelheid heet water tot je beschikking en kookt nooit meer water dan dat je nodig hebt. Wanneer je met een waterkoker een kop warm water zet, kook je vaak veel meer water dan dat je zult gebruiken. Uit een heetwatertap haal je de juiste hoeveelheid heet water. Zo zorg je dat je precies de juiste hoeveelheid water gekookt krijgt. Dit is energiebesparend én beter voor het milieu.
  • Een heetwatertap is sneller dan gewone waterkokers. Dit omdat een heetwatertap meer vermogen heeft. Zo heb jij heel snel toegang tot heet water.
  • De heetwatertaps van BRITA Vivreau zijn gemakkelijk te bedienen. Met een druk op de knop heb je beschikking tot heet water. Dit maakt heetwatertaps heel gemakkelijk en intuïtief in gebruik.

Onze heetwatertaps

In ons assortiment watertaps vind je diverse heetwatertaps van BRITA Vivreau. Bekijk de producten en kies welk model het meest geschikt is.

BRITA VIVREAU TOP 50/85

  • Geschikt voor gemiddeld tot veel waterconsumptie
  • Leverbaar in diverse modellen

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Top 15

  • Compact tafelmodel
  • Perfect voor kleinere bedrijven

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Vitap

  • Elegant ontwerp
  • Past bij elk kantoor

MEER INFORMATIE

Bekijk alle watermachines >>

Tot 80% besparen op je waterinkoop

Door gebruik te maken van waterdispensers bespaar je tot wel 80% op je waterinkoop. BRITA Vivreau werkt niet met plastic waterflessen of watertanks. Hierdoor heb je geen voorraad nodig – die ook niet aangevuld hoeft te worden. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Klik dan snel hieronder.

JA, IK WIL BESPAREN OP WATER

Werkwijze

BRITA Vivreau maakt gebruik van water uit je eigen waterleiding. Onze machines zuiveren en koelen het water. De watermachine maakt het mogelijk dat je plat, bruisend, koel én heet water kunt tappen.

Service op locatie

Een goede service staat bij BRITA Vivreau hoog in het vaandel. Zo komt een van onze ervaren servicemonteurs jouw heetwatertap aansluiten. Hierdoor ben je verzekerd van een goed werkende heetwatertap. Wij geven altijd een uitgebreide uitleg over het gebruik van de machine. Om problemen en storingen te voorkomen, komt onze ervaren monteur elke zes maanden langs voor preventief onderhoud en vervanging van de filters. Is jouw heetwatertap in de tussentijd kapot of heeft hij een storing? Dan komen onze monteurs zo snel mogelijk bij je langs om deze te verhelpen.

Heetwatertap kopen of leasen

Bij BRITA Vivreau ben je aan het juiste adres als je een heetwatertap wilt kopen. Maar wij denken graag met de klant mee en daarom kun je met ons ook een leaseovereenkomst aangaan. Dit zorgt voor een kostenbesparende oplossing. Wil je meer weten over de optie om onze heetwatertaps te leasen? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers. Zij adviseren je graag over al onze mogelijkheden.

Naast heet ook gefilterd, plat en bruisend water

Naast dat je onze heetwatertaps kunt gebruiken voor heet water, zorgen ze ook voor gefilterd en gekoeld water. Hierbij kun je kiezen tussen plat- of bruiswater.

Een slimme werkgever zorgt ervoor dat zijn personeel de keuze heeft uit diverse dranken, zoals koffie, thee en water. Een heetwatertap van BRITA Vivreau is een geweldige aanvulling op het koffieapparaat. Met een watertap hebben werknemers altijd gefilterd, heet en koud water binnen handbereik. Stimuleer je medewerkers om meer water te drinken en voorkom uitdroging. Hiermee blijven je medewerkers productiever en vitaler. Daarnaast zullen je bezoekers een glas gezuiverd water zeker waarderen.

Contact met BRITA Vivreau

Wil je meer weten over de voordelen van een heetwatertap of ben je benieuwd naar wat een heetwatertap voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel hiervoor naar 088 111 7111 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.