Wil jij altijd koud water binnen handbereik hebben? Dan is een koudwaterdispenser wellicht iets voor jou. Met onze koudwaterdispensers heb je gekoeld, plat of bruisend water binnen handbereik. Zo voorzie je op ieder moment werknemers en gasten van gekoeld water dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het water komt direct van jouw huidige waterbron, waardoor je lokaal water drinkt. Dit maakt deze oplossing verantwoord en duurzaam. Daarnaast is water uit de BRITA koudwaterdispenser beter voor het milieu. Met de koudwaterdispenser maak je immers geen gebruik meer van plastic voor gebottelde flessen water. Naast ruimte in de kast, scheelt dit ook transport van een externe leverancier. Daardoor stapelt de besparing van CO2-uitstoot zich snel op!

De voordelen van een koudwaterdispenser

Een koudwaterdispenser van BRITA Vivreau biedt jouw organisatie een aantal grote voordelen:

 • Koud plat en bruisend water uit één watermachine
 • Geen voorraad, je tapt water wanneer jij het nodig hebt
 • Duurzaam, verantwoord en vers
 • Draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van je werknemers en klanten
 • Betrouwbare BRITA Vivreau filtratietechnologie
 • Optimale service, van installatie tot onderhoud gedaan door een gespecialiseerd eigen technisch team

Onze koudwaterdispensers

Bekijk het assortiment koudwaterdispensers van BRITA Vivreau. Wil je meer informatie? Klik dan op het product of neem gerust contact met ons op. Kies uit diverse vrijstaande en tafelmodellen.

BRITA VIVREAU TOP 50/85

 • Geschikt voor gemiddeld tot veel waterconsumptie
 • Leverbaar in diverse modellen

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Top 15

 • Compact tafelmodel
 • Perfect voor kleinere bedrijven

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Vitap

 • Elegant ontwerp
 • Past bij elk kantoor

MEER INFORMATIE

Bekijk alle watermachines >>

Tot 80% besparen op je waterinkoop

Door gebruik te maken van waterdispensers bespaar je tot wel 80% op je waterinkoop. BRITA Vivreau werkt niet met plastic waterflessen of watertanks. Hierdoor heb je geen voorraad nodig – die ook niet aangevuld hoeft te worden. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Klik dan snel hieronder.

JA, IK WIL BESPAREN OP WATER

Werkwijze

BRITA Vivreau maakt gebruik van water uit je eigen waterleiding. Onze machines zuiveren en koelen het water. De watermachine maakt het mogelijk dat je plat, bruisend, koel én heet water kunt tappen.

Service van een koudwaterdispenser

Wanneer je kiest voor een koudwaterdispenser van BRITA Vivreau, wordt deze aangesloten door onze servicemonteurs. Zo ben je meteen verzekerd van een goed werkende watermachine. Wanneer de machine geïnstalleerd is, geven we je een korte uitleg over hoe je de koudwaterdispenser kunt gebruiken. Om problemen en storingen te voorkomen, komt onze ervaren monteur elke zes maanden langs voor preventief onderhoud en vervanging van de filters. Heb je binnen de zes maanden problemen met de koudwaterdispenser? Ook dan komen onze servicemonteurs natuurlijk om het probleem voor je op te lossen.

Koudwaterdispenser leasen

Wij denken graag in oplossingen. Daarom kun je bij ons naast de koop van een koudwaterdispenser ook kiezen voor een leaseovereenkomst. Hierbij lease jij als bedrijf de koudwaterdispensers van BRITA. Zo kun jij je werknemers altijd gefilterd en gekoeld water bieden. Wil je meer weten over de optie om onze watermachines te leasen? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers. Ze zijn oplossingsgericht en adviseren je graag over al onze opties.

Naast gekoeld ook heet water

De koudwaterdispensers van BRITA Vivreau leveren altijd gefilterd plat of bruisend water. Maar daarnaast zijn ze ook te gebruiken als heetwaterdispenser. Zo kun jij jouw werknemers altijd een divers assortiment aan dranken zoals koffie, thee en water bieden. Een koudwaterdispenser van BRITA Vivreau is een geweldige aanvulling op het koffieapparaat. Hiermee hebben werknemers altijd gefilterd warm of koud water binnen handbereik. Stimuleer je medewerkers om meer water te drinken en voorkom uitdroging. Dit zorgt voor vitale werknemers die de beste prestaties leveren.

Contact met BRITA Vivreau

Wil jij meer informatie ontvangen over de voordelen van een koudwaterdispenser of de prijs van een watermachine? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel hiervoor naar 088 111 7111 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.