Wanneer je altijd gekoeld water binnen handbereik wilt hebben, zijn de koudwatermachines van BRITA Vivreau wellicht iets voor jou. De koudwaterdispensers zorgen ervoor dat je altijd over gekoeld, plat of bruisend water beschikt. Zo kun jij te allen tijde jouw bezoekers en werknemers een gekoeld en gefilterd glas water bieden. Een gekoelde versnapering uit de koudwatermachine voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Het water uit de koudwatermachine komt direct van jouw huidige waterbron, waardoor je lokaal water drinkt. Dit maakt deze oplossing verantwoord en duurzaam. Het water wordt gefilterd, waardoor je beschikt over water dat voldoet aan alle kwaliteitseisen. Met de koudwaterdispenser maak je geen gebruik meer van plastic voor gebottelde flessen water. Wat in ruimte, maar ook in transport scheelt, waardoor waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd.

De voordelen van een koudwatermachine

Als je kiest voor een koudwatermachine van BRITA Vivreau, kies je voor water met veel grote voordelen:

 • Koud plat en bruisend water uit één watermachine
 • Geen voorraad, je tapt water wanneer jij het nodig hebt
 • Duurzaam, verantwoord en vers
 • Draagt bij aan de gezondheid en het welzijn
 • Betrouwbare BRITA Vivreau filtratietechnologie
 • Optimale service, van installatie tot onderhoud gedaan door een gespecialiseerd eigen technisch team

Onze koudwatermachines

Wij bieden een divers aanbod aan koudwatermachines en koudwatertaps. Bekijk ons assortiment en laat je inspireren. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Bekijk hier de diverse tafel- en vrijstaande modellen.

BRITA VIVREAU TOP 50/85

 • Geschikt voor gemiddeld tot veel waterconsumptie
 • Leverbaar in diverse modellen

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Top 15

 • Compact tafelmodel
 • Perfect voor kleinere bedrijven

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Vitap

 • Elegant ontwerp
 • Past bij elk kantoor

MEER INFORMATIE

Bekijk alle watermachines >>

Tot 80% besparen op je waterinkoop

Door gebruik te maken van waterdispensers bespaar je tot wel 80% op je waterinkoop. BRITA Vivreau werkt niet met plastic waterflessen of watertanks. Hierdoor heb je geen voorraad nodig – die ook niet aangevuld hoeft te worden. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Klik dan snel hieronder.

JA, IK WIL BESPAREN OP WATER

Werkwijze

BRITA Vivreau maakt gebruik van water uit je eigen waterleiding. Onze machines zuiveren en koelen het water. De watermachine maakt het mogelijk dat je plat, bruisend, koel én heet water kunt tappen.

Service van een koudwatermachine

Kies je voor een koudwatermachine van BRITA Vivreau? Dan wordt deze aangesloten door een van onze ervaren servicemonteurs. Hierdoor ben je meteen verzekerd van een goed werkende koudwatermachine. Nadat de machine is geïnstalleerd, krijg je een korte uitleg over hoe je de machine gebruikt.

Om problemen en storingen te voorkomen, komt onze ervaren monteur elke zes maanden langs voor preventief onderhoud en vervanging van de filters. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw koudwatermachine altijd de beste kwaliteit levert. Heb je binnen de zes maanden problemen met de koudwaterdispenser? Ook dan komen onze servicemonteurs om het probleem voor je op te lossen.

Koudwatermachine leasen

Bij BRITA Vivreau denken we graag met onze klanten mee. Dit maakt ons oplossingsgericht. Daarom bieden wij naast de verkoop van koudwatermachines ook een leaseovereenkomst aan. Zo kun jij gebruikmaken van onze koudwatermachines terwijl je ze least. Zo kun jij je werknemers altijd gefilterd en gekoeld water bieden. Wil je meer weten over deze optie om een koudwatermachine te leasen? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers. Ze zijn oplossingsgericht en adviseren je graag over al onze opties.

Naast gekoeld ook heet water

De koudwatermachines van BRITA Vivreau leveren gekoeld, gefilterd, plat of bruisend water. Maar je kunt ze ook gebruiken als heetwatermachine. Zo kun jij jouw werknemers altijd een divers assortiment aan dranken zoals koffie, thee en water bieden. De koudwatermachines van BRITA Vivreau zijn een perfecte aanvulling op het koffiezetapparaat. Zo hebben werknemers altijd gefilterd warm of koud water binnen handbereik. Dit stimuleert ze om meer water te drinken, wat uitdroging voorkomt en de productiviteit van je werknemers stimuleert.

Contact met BRITA Vivreau

Ben je op zoek naar meer informatie over onze koudwatermachines of de voordelen hiervan? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 088 111 7111 of vul onderstaand contactformulier in. We zorgen dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen.