Met een koudwatertap heb je altijd gekoeld water binnen handbereik. Daarnaast zorgt een koudwatertap van BRITA Vivreau ook voor gefilterd water. Met onze koudwatertaps heb je gekoeld, plat of bruisend water, altijd dichtbij. Zo voorzie je op ieder moment werknemers en gasten van gekoeld water dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Het water van de koudwatertap komt direct van jouw huidige waterbron waarna het wordt gefilterd. Zo drink jij altijd lokaal en gefilterd water. Dit maakt deze oplossing verantwoord en duurzaam. Met de koudwatertap maak je geen gebruik meer van plastic voor gebottelde flessen water. Wat in ruimte en in transport scheelt, waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd.

De voordelen van een koudwatertap

De BRITA Vivreau koudwatertap biedt grote voordelen voor iedere organisatie:

 • Koud plat en bruisend water uit één watermachine
 • Geen voorraad, je tapt water wanneer jij het nodig hebt
 • Duurzaam, verantwoord en vers
 • Draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van je werknemers en gasten
 • Betrouwbare BRITA Vivreau filtratietechnologie
 • Optimale service, van installatie tot onderhoud gedaan door een gespecialiseerd eigen technisch team

Onze koudwatertaps

Bij BRITA Vivreau vind je een ruim assortiment aan koudwatertaps. Zo vind je voor ieder soort organisatie het juiste model.

BRITA VIVREAU TOP 50/85

 • Geschikt voor gemiddeld tot veel waterconsumptie
 • Leverbaar in diverse modellen

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Top 15

 • Compact tafelmodel
 • Perfect voor kleinere bedrijven

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Vitap

 • Elegant ontwerp
 • Past bij elk kantoor

MEER INFORMATIE

Bekijk alle watermachines >>

Tot 80% besparen op je waterinkoop

Door gebruik te maken van waterdispensers bespaar je tot wel 80% op je waterinkoop. BRITA Vivreau werkt niet met plastic waterflessen of watertanks. Hierdoor heb je geen voorraad nodig – die ook niet aangevuld hoeft te worden. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Klik dan snel hieronder.

JA, IK WIL BESPAREN OP WATER

Werkwijze

BRITA Vivreau maakt gebruik van water uit je eigen waterleiding. Onze machines zuiveren en koelen het water. De watermachine maakt het mogelijk dat je plat, bruisend, koel én heet water kunt tappen.

Service koudwatertap

Een koutwatertap van BRITA Vivreau kent vele voordelen. Daarnaast doen we er bij BRITA Vivreau alles aan om jou te voorzien van een koudwatertap van de beste kwaliteit. Wanneer je kiest voor onze koudwatertap, dan wordt deze door een van onze ervaren servicemonteurs aangesloten. Zo ben je meteen verzekerd van een goed werkende watermachine. Wanneer de machine geïnstalleerd is, geven we je een uitgebreide uitleg over hoe je de koudwaterdispenser kunt gebruiken.

Om problemen en storingen te voorkomen, komt er iedere zes maanden een ervaren monteur langs voor preventief onderhoud en vervanging van de filters. Heb je binnen de zes maanden problemen of een storing met de koudwaterdispenser? Ook dan komen onze servicemonteurs gelijk om het probleem voor je op te lossen.

Koudwaterdispenser leasen

Wij denken graag in oplossingen. Daarom kun je bij ons naast de koop van een koudwaterdispenser ook kiezen voor een leaseovereenkomst. Hierbij lease jij als bedrijf de koudwaterdispensers van BRITA. Zo kun jij je werknemers altijd gefilterd en gekoeld water bieden. Wil je meer weten over de optie om onze watermachines te leasen? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers. Ze zijn oplossingsgericht en adviseren je graag over al onze mogelijkheden.

Naast gekoeld ook heet water

De koudwaterdispensers van BRITA Vivreau leveren altijd gekoeld, plat of bruisend water. Maar daarnaast zijn ze ook te gebruiken als heetwatertap. Zo kun jij jouw werknemers altijd een divers assortiment aan dranken als thee en water bieden. Stimuleer je medewerkers om meer water te drinken, dit zorgt voor een vitale en productieve werknemer die goed in zijn of haar vel zit.

Contact met BRITA Vivreau

Wil jij meer informatie ontvangen over de verschillende modellen van de koudwatertap of de prijs van een watertap? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel hiervoor naar 088 111 7111 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en adviseren je graag.