Service

Service op maat

Om de zuiverheid van jouw BRITA Vivreau water te waarborgen, heeft jouw BRITA watermachine natuurlijk service nodig. Deze wordt voor jou verzorgd door onze eigen professionele BRITA Vivreau servicemonteurs. Voor het onderhoud en het oplossen van eventuele storingen van jouw BRITA watermachine bieden wij diverse servicelevels aan. Zo bieden wij samenwerkingen aan met een responstijd van 24 of 72 uur na melding van storing. Daarnaast komen wij iedere 6 maanden proactief langs om het filter te vervangen en de machine volledig na te lopen. Ook de service is bij BRITA Vivreau op maat!

Internationale dekking

BRITA Vivreau biedt service op uw locatie, waar uw organisatie zich ook bevindt. We hebben een volledig zelfstandig team van technische servicemonteurs in dienst die in Nederland, België en Luxemburg alle storingen op locatie behandelen.

Installatie

Onze hoogwaardige service begint al bij het installeren van de watermachine. Dit doen onze eigen professionele BRITA Vivreau servicemonteurs. Voordat wij langskomen om de watermachine te installeren voeren wij een pre-installatiecheck uit, zodat bij de werkelijke installatie niemand voor een verrassing komt te staan. In de pre-check lopen wij alle technische aansluitingen na en kijken we of alles klaar is voor installatie op de gekozen locatie.

LOCATIE BEPALEN

Wat is er nodig voor de installatie van een watermachine? Eerst moet de juiste locatie binnen uw organisatie bepaald worden. Op deze locatie moet een wateraansluiting aanwezig zijn met terugslagklep (wasmachinekraan). Daarnaast is er 1 geaard stopcontact van 230 volt nodig. Voor sommige watermachines zijn 2 stopcontacten vereist. Deze benodigdheden moeten maximaal 1,5 meter van de installatieplek zitten.

INSTALLATIE DOOR EEN SERVICEMONTEUR

Wanneer alles in orde is zullen wij samen met jou de werkelijke installatie plannen. Op die dag komt onze servicemonteur met de aangekochte watermachine op locatie om alles aan te sluiten en te testen. Zodra alles naar behoren werkt, zal de servicemonteur een instructie geven over hoe de watermachine te gebruiken aan jou of het personeel. Indien gewenst kan de servicemonteur de watermachine naar wens instellen (alleen mogelijk bij Portion Control watermachines) zodat je water kunt tappen in de gewenste hoeveelheid.

De watermachine is nu volledig klaar voor gebruik en je kunt genieten van heerlijk gefilterd BRITA Vivreau water.

De voordelen van onze BRITA Vivreau service

  • Installatie & storingen verhelpen op locatie
  • Een eigen professioneel BRITA Vivreau serviceteam
  • Internationale dekking, Nederland, België & Luxemburg
  • Snelle responstijd bij storingen (24 of 72 uur)
  • Iedere 6 maanden preventief onderhoud en vervanging van het filter
  • Geen onverwachte kosten
  • Leenmachine wanneer de watermachine niet op locatie te repareren is

Watermachine huren of kopen?

Wederom is bij ons alles mogelijk. Wij horen graag wat jouw wensen zijn en zullen wij te allen tijde ons best doen om een zo passend mogelijk voorstel te doen. We denken mee over het type watermachine, de accessoires, het servicelevel en hoe je de watermachine wilt aanschaffen. Alle watermachines in ons assortiment kunt u huren of kopen, wat het beste bij jouw organisatie past.