LOKAAL GEBOTTELD TAFELWATER VOOR DE HORECA

Lobby / Receptie

Vergaderruimte

Bar / Restaurant

LOKAAL GEBOTTELD TAFELWATER VOOR DE HORECA

Geef jouw gasten het beste van het beste; kies voor lokaal gebotteld tafelwater. Gezuiverd en gekoeld door jouw watermachine, waarna je het tafelwater zelf kunt bottelen. Wij hebben allerlei soorten waterflessen die gepersonaliseerd kunnen worden. Zo bieden wij meerdere maten en sluitingen aan. Hiermee kun je de look & feel van de tafelfles personaliseren waardoor er voor iedere gelegenheid een geschikte fles tafelwater is. Daarnaast is het gebottelde water duurzaam, verantwoord en vers, het water wordt immers lokaal gebotteld. Hierdoor hoef je geen flessen water in te kopen en wordt er geen onnodige CO2-uitstoot veroorzaakt door het vervoer van water en afvoeren van al het plastic- of glasafval.

DE VOORDELEN VAN BRITA VIVREAU TAFELWATER

  • Duurzaam, verantwoord en vers
  • Plat, bruisend, koud en heet water uit één watermachine
  • Bespaar tot 80% op de inkoop van water
  • Voor iedere gelegenheid een geschikte fles
  • Betrouwbare BRITA filtratie technologie
  • Geen voorraad, je bottelt water wanneer jij het nodig hebt
  • Optimale service, van installatie tot onderhoud gedaan door een gespecialiseerd eigen technisch team

Bereken hoeveel jij per jaar kunt besparen

Hier vind je onze watermachines

Ontdek de uitmuntende service van BRITA Vivreau

Een optimale service staat bij BRITA Vivreau hoog in het vaandel. Om de constante kwaliteit van jouw tafelwater te kunnen waarborgen, heeft jouw watermachine service nodig. Deze service wordt verzorgd door een van onze eigen professionele servicemonteurs. Zo ben je te allen tijde verzekerd van support voor jouw watermachine.

Verkoopondersteuning

Voor het lokale water dat jij met behulp van de BRITA Vivreau watermachine hebt gezuiverd en gebotteld tot tafelwater, mag je een eerlijke prijs vragen aan jouw gasten. Daarom steunen wij jou en jouw personeel in de verkoop met behulp van cursussen, tips en natuurlijk een mooi product in een aantrekkelijke verpakking. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor verkoopondersteuning bij ons tafelwater.

Waarom tafelwater van BRITA Vivreau?

VERANTWOORD, DUURZAAM EN VERS WATER EENVOUDIG GEBOTTELD

Met het tafelwater van BRITA Vivreau bottel je je eigen tafelwater vanuit jouw watermachine. Op deze manier hoef je geen voorraden aan te leggen en ben je verzekerd van vers water. De flessen met jouw tafelwater hebben een luxueuze uitstraling met een look & feel die bij jouw onderneming past. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen.

GEZOND TAFELWATER

Het drinken van genoeg water is erg belangrijk voor de gezondheid. In ons leidingwater komen echter steeds vaker verontreinigingen voor. Wil jij puur tafelwater serveren aan jouw gasten? Dan kun je rekenen op de watermachines van BRITA Vivreau. Deze zorgen er namelijk voor dat het tafelwater dat jij serveert goed wordt gezuiverd en dus zo puur en gezond mogelijk is. 

PERSONALISEER JE EIGEN FLES TAFELWATER

Naast de tafelwater flessen met ons logo hebben wij ook de mogelijkheid om flessen te personaliseren met het logo van jouw onderneming.

DIVERSE SLUITINGEN

De stijlvolle flessen voor tafelwater zijn verkrijgbaar met verschillende sluitingen. Zo heb je de keuze uit onze gepatenteerde kurkdop van ondoordringbaar kunststof, een beugelsluiting of een schroefdop.

VOOR IEDERE GELEGENHEID EEN GESCHIKTE FLES TAFELWATER

Wij hebben diverse maten flessen in ons assortiment zodat er voor elke gelegenheid een fles is.

Waarom een watermachine van Brita Vivreau?

Duurzaam, verantwoord & vers

Wij gebruiken water dat zich al op jouw locatie bevindt en dat jij met onze machines kan zuiveren en koelen. Vervolgens tap je het in herbruikbare waterflessen. We verschuiven het bottelproces van de fabriek naar jouw locatie, er is geen transport nodig en hierdoor is er minder CO2-uitstoot.

Heerlijk lokaal water

Het water komt direct vanuit jouw huidige waterbron, waardoor je lokaal water drinkt. Met de duurzame watermachines van BRITA Vivreau kun je altijd gekoeld, plat of bruisend, en heet water bottelen.

Voordelig

Bespaar op de inkoop van water. Ben jij benieuwd hoeveel BRITA Vivreau jou oplevert? Met onze handige tool bereken je het eenvoudig, in slechts twee stappen.

Bereken hoeveel jij per jaar kunt besparen

Benieuwd hoe jij de eerste stap zet naar een duurzame toekomst en de productiviteit van je werknemers verhoogt? Ontdek het in onze whitepapers:

Download de whitepaper over duurzaamheid in de hospitality sector

Download de whitepaper en ontdek praktische tips om jouw kantoor te verbeteren

Meer informatie?

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden van onze watermachines en tafelwater? Wij geven aan de hand van jouw wensen graag een persoonlijk advies. Neem contact op met ons via 088 111 7111 of info@brita-vivreau.nl.

Direct contact