Gezuiverd water binnen handbereik op kantoor

De duurzame waterdispensers van BRITA Vivreau zijn een geweldig alternatief voor reguliere dispensers en zijn onmisbaar op kantoor. De watermachines maken gebruik van leidingwater, dat door de machine gezuiverd en gekoeld wordt. Hierdoor hoef je geen plastic-voor-gebottelde flessen water meer aan te schaffen. Goed voor het milieu en je bespaart op je waterkosten. Daarnaast hoeven er geen watertanks te worden geleverd met bestelbussen, waardoor de CO-2 uitstoot ook vermindert wordt.

Voordelen waterdispenser op kantoor

 • Keuze uit plat en bruisend water
 • Duurzaam leidingwater
 • Tot 80% besparen op waterinkoop
 • Geen watervoorraad meer nodig
 • Tapt gekoeld en heet water
 • Voor kleine en grote bedrijven

De waterdispensers van BRITA Vivreau zijn zowel te koop als te huur. We denken graag met je mee wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf.

Onze waterdispensers

Bekijk ons assortiment waterdispensers en klik op het product voor meer informatie. Kies uit diverse vrijstaande en tafelmodellen.

BRITA VIVREAU TOP 50/85

 • Geschikt voor gemiddeld tot veel waterconsumptie
 • Leverbaar in diverse modellen

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Top 15

 • Compact tafelmodel
 • Perfect voor kleinere bedrijven

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Vitap

 • Elegant ontwerp
 • Past bij elk kantoor

MEER INFORMATIE

Bekijk alle watermachines >>

Tot 80% besparen op je waterinkoop

Door gebruik te maken van waterdispensers bespaar je tot wel 80% op je waterinkoop. BRITA Vivreau werkt niet met plastic waterflessen of watertanks. Hierdoor heb je geen voorraad nodig – die ook niet aangevuld hoeft te worden. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Klik dan snel hieronder.

JA, IK WIL BESPAREN OP WATER

Werkwijze

BRITA Vivreau maakt gebruik van water uit je eigen waterleiding. Onze machines zuiveren en koelen het water. De watermachine maakt het mogelijk dat je plat, bruisend, koel én heet water kunt tappen.

Service op locatie

De waterdispenser wordt aangesloten door onze servicemonteur, zodat je verzekerd bent van een goed werkende watermachine. Zodra de machine is geïnstalleerd, geven we een uitleg over het gebruik van de machine. Om problemen en storingen te voorkomen, komt onze monteur elke 6 maanden bij je langs voor preventief onderhoud en vervanging van het filter.

Storing

Mocht er tijdens het gebruik toch een storing optreden, dan reageren we minimaal binnen 24 en maximaal binnen 72 uur. Onze monteur komt vervolgens bij je langs en repareert de dispenser op locatie. Mocht de monteur het probleem niet kunnen verhelpen, dan nemen we de watermachine mee en kun je gebruik maken van een leenmachine.

Gefilterd water op de werkvloer

Een slimme werkgever zorgt ervoor dat zijn personeel de keuze heeft uit diverse dranken, zoals koffie, thee en water. Een waterdispenser van BRITA Vivreau is een geweldige aanvulling op het koffieapparaat. Hiermee stimuleer je medewerkers om meer water te drinken en voorkom je uitdroging. Hiermee blijven je medewerkers niet alleen vitaler, ze leveren ook betere prestaties. Daarnaast zullen je bezoekers een koel en gezuiverd glas water zeker waarderen.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over de voordelen van een waterdispenser voor je bedrijf of de prijs van een watermachine neem je vrijblijvend contact met ons op. Bel hiervoor naar 088 111 7111 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.