Gezuiverd water binnen handbereik op kantoor

De duurzame waterdispensers van BRITA Vivreau zijn een geweldig alternatief voor reguliere dispensers en zijn onmisbaar op kantoor. De watermachines maken gebruik van leidingwater, dat door de machine gezuiverd en gekoeld wordt. Hierdoor hoef je geen plastic-voor-gebottelde flessen water meer aan te schaffen. Goed voor het milieu en je bespaart op je waterkosten. Daarnaast hoeven er geen watertanks te worden geleverd met bestelbussen, waardoor de CO2 uitstoot ook vermindert wordt. Drink water van hoge kwaliteit met een waterdispenser van BRITA Vivreau!

Voordelen waterdispenser op kantoor

 • Keuze uit plat en bruisend water
 • Duurzaam leidingwater
 • Tot 80% besparen op waterinkoop
 • Geen watervoorraad meer nodig
 • Tapt gekoeld en heet water
 • Voor kleine en grote bedrijven

De waterdispensers van BRITA Vivreau zijn zowel te koop als te huur. We denken graag met je mee wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf.

Onze waterdispensers

Bekijk ons assortiment waterdispensers en klik op het product voor meer informatie. Kies uit diverse vrijstaande en tafelmodellen.

BRITA VIVREAU TOP 50/85

 • Geschikt voor gemiddeld tot veel waterconsumptie
 • Leverbaar in diverse modellen

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Top 15

 • Compact tafelmodel
 • Perfect voor kleinere bedrijven

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Vitap

 • Elegant ontwerp
 • Past bij elk kantoor

MEER INFORMATIE

Bekijk alle watermachines >>

Tot wel 80% besparen op inkoop van water met een waterdispenser

Door gebruik te maken van waterdispensers bespaar je tot wel 80% op je waterinkoop. BRITA Vivreau werkt niet met plastic waterflessen of watertanks, onze waterdispensers worden aangesloten op de waterleiding. Hierdoor heb je geen voorraad nodig – die ook niet aangevuld hoeft te worden. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Klik dan snel hieronder.
Ja, ik wil besparen op water

Hoe werkt een waterdispenser?

BRITA Vivreau maakt gebruik van water uit je eigen waterleiding. Onze machines zuiveren en koelen het water. De watermachine maakt het mogelijk dat je plat, bruisend, koel én heet water kunt tappen.

Service op locatie

De waterdispenser wordt aangesloten door onze servicemonteur, zodat je verzekerd bent van een goed werkende watermachine. Zodra de machine is geïnstalleerd, geven we een uitleg over het gebruik van de machine. Om problemen en storingen te voorkomen, komt onze monteur elke 6 maanden bij je langs voor preventief onderhoud en vervanging van het filter.

Storing

Mocht er tijdens het gebruik toch een storing optreden, dan reageren we minimaal binnen 24 en maximaal binnen 72 uur. Onze monteur komt vervolgens bij je langs en repareert de dispenser op locatie. Mocht de monteur het probleem niet kunnen verhelpen, dan nemen we de watermachine mee en kun je gebruik maken van een leenmachine.

Waterdispenser voor gefilterd water op werkvloer

Een slimme werkgever zorgt ervoor dat zijn personeel de keuze heeft uit diverse dranken, zoals koffie, thee en water. Een waterdispenser van BRITA Vivreau is een geweldige aanvulling op het koffieapparaat. Hiermee stimuleer je medewerkers om meer water te drinken en voorkom je uitdroging. Een waterdispenser van BRITA Vivreau serveert warm en koud water. Daarnaast kun je ook de keuze maken voor bruisend water. Hiermee blijven je medewerkers niet alleen vitaler, ze leveren ook betere prestaties. Daarnaast zullen je bezoekers een koel en gezuiverd glas water zeker waarderen.

Het water uit de waterdispensers wordt gefilterd. Dit zorgt dat je altijd zuiver drinkwater serveert. De BRITA filtratietechniek zorgt ervoor dat schadelijke stoffen uit het water gefilterd worden. Hiermee garanderen we water dat voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Meer informatie over onze waterdispensers?

Voor meer informatie over de voordelen van een waterdispenser voor je bedrijf of de prijs van een waterdispenser neem je vrijblijvend contact met ons op. Bel hiervoor naar 088 111 7111 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe bespaar je op je waterkosten?

Wanneer je voor jouw bedrijf of horecagelegenheid wekelijks tientallen tot honderde waterflessen bestelt, kan dit aardig oplopen in de kosten. Het grootste deel van de kosten betaal je niet voor het water zelf, maar voor het transport, de verpakking en de tussenpartij. Naast hoge kosten dragen deze aspecten ook niet bij aan een beter milieu. Als je kiest voor een waterdispenser van BRITA bespaar je op deze kosten. Je verplaatst namelijk het bottle proces van fabriek naar eigen pand, waardoor je geen transport en verpakking meer nodig hebt en water drinkt uit eigen, lokale bron.

Hoe werkt een waterdispenser?

BRITA kent verschillende waterdispensers. Naast dat iedere dispenser een eigen bedieningspaneel heeft, werkt de techniek erachter hetzelfde. De waterdispenser maakt gebruik van water uit eigen leiding, dat wordt gefilterd door de bekende BRITA filtratietechniek. Deze techniek zorgt dat schadelijke stoffen uit het water worden gefilterd. Van heet en gekoeld, tot plat en bruisend water.

Welke soorten water kun je met een waterdispenser tappen?

Afhankelijk van welke waterdispenser je kiest, kun je met de waterdispensers van BRITA gezuiverd plat en bruisend water tappen. Daarnaast is er een enkele waterdispenser die ook heet water kan tappen. Hiermee zet je binnen een handomdraai een gezuiverde kop thee.

Waar is water drinken goed voor?

Het drinken van water is nodig om het lichaam goed te laten functioneren. Zo zorgt het voor transport van vitamine, mineralen en andere voedingsstoffen. Maar ook zorgt water voor een goede spijsvertering, voert het afvalstoffen af, controleert het je lichaamstemperatuur en werkt het als smeermiddel voor de gewrichten en ogen. Het aanschaffen van een waterdispenser stimuleert jouw werknemers en gasten bij het drinken van water. Dit zorgt voor een goede gezondheid, hoge productiviteit en meer creativiteit.