Gekoeld water voor bedrijven

Voorzie je medewerkers, klanten en bezoekers van heerlijk gekoeld water met de waterkoelers van BRITA Vivreau. Onze watermachines zijn rechtstreeks aangesloten op de huidige waterbron van je kantoor, waardoor je altijd lokaal water drinkt. De BRITA Vivreau watermachines tappen zowel koel als heet water en zijn verkrijgbaar in diverse modellen: van compacte tafelmodellen tot vrijstaande waterkoelers.

Voordelen waterkoeler op kantoor

 • Altijd gekoeld water op kantoor: zowel plat als bruisend
 • Duurzaam: lokaal water uit eigen waterbron
 • Besparen op je waterinkoop: tot wel 80%
 • Geen watervoorraad nodig
 • Tapt ook heet water
 • Geschikt voor kleine en grote bedrijven

Het is mogelijk om een waterkoeler te kopen of te huren. We denken graag met je mee over wat het beste bij jouw bedrijf past.

De watermachines van BRITA

Onze watermachines bieden een perfect alternatief voor reguliere waterkoelers. Ontdek het zelf.

BRITA VIVREAU TOP 50/85

 • Voor gemiddeld tot veel waterconsumptie
 • Meerdere modellen beschikbaar

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Top 15

 • Ruimtebesparend tafelmodel
 • Geschikt voor kleinere bedrijven

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Vitap

 • Stijlvol design
 • Geschikt voor elk kantoor

MEER INFORMATIE

Bekijk alle watermachines >>

Besparen op waterinkoop

Door gebruik te maken van BRITA Vivreau water bespaar je tot wel 80% op je waterkosten. Omdat wij niet met watertanks werken, zoals bij de meeste waterkoelers, heb je dus geen voorraad nodig  (die op kan raken). Zo heb je altijd koud water binnen handbereik. Benieuwd wat jij kunt besparen? Klik dan op onderstaande button.

JA, IK WIL BESPAREN OP WATER

Hoe werkt het?

Onze waterkoelers maken gebruik van leidingwater. Het leidingwater wordt gezuiverd en gekoeld via onze machines. De watermachines van BRITA Vivreau zijn voorzien van de bekende BRITA filtratie technologie. Hiermee garanderen we water dat voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Uitstekende service

BRITA Vivreau biedt altijd service op locatie. Zo doen we er alles aan om te zorgen dat je optimaal geniet van je waterkoeler. Heb je last van een storing? Dan reageren we meestal binnen 24 uur (en maximaal 72 uur) nadat we de melding hebben ontvangen.

 • Installatie bij jou op kantoor
 • Snelle responstijd na storingsmelding
 • Elke 6 maanden preventief onderhoud en filtervervanging

Valt de watermachine niet op locatie te repareren? Dan ontvang je een leenmachine totdat je eigen machine gerepareerd is.

Water op het werk

Zorg voor vitaliteit op de werkvloer en bied je werknemers heerlijk gekoeld water aan. Met een waterkoeler stimuleer je de waterconsumptie op kantoor, waardoor je werknemers beter presteren.

Wist je dat je hersenen voor 80% uit water bestaan? Zodra je te weinig drinkt, ontstaat uitdroging. Hierdoor word je sneller moe, krijg je hoofdpijn en presteer je minder goed. Door het drinken van water meer onder de aandacht te brengen, investeer je in gezond personeel.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de voordelen van een waterkoeler op kantoor of wil je meer weten over de prijs van een watermachine? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 088 111 7111.

Hoe kun je besparen op waterkosten op kantoor?

Veel bedrijven kopen dagelijks tientallen flessen water in. Het is fijn dat je werknemers en bezoekers toegang hebben tot water, maar de inkoop van waterflessen is nadelig voor het milieu en kost jou een hoop geld. Een groot deel van deze kosten betaal je niet voor het water zelf, maar voor het transport, de verpakking en de tussenpartij. Een watertap voor op kantoor van BRITA kent deze kosten niet. Je verplaatst hiermee het bottelproces naar je eigen keuken en tapt water uit eigen, lokale bron. Wil je weten wat jij kunt besparen op jouw waterkosten? Doe de bespaarcheck.

Hoe werkt een watertap op kantoor?

Bij BRITA kun je terecht voor een divers assortiment watertaps voor op kantoor. Iedere watertap heeft zijn eigen bedieningspaneel; toch werken ze vrijwel allemaal hetzelfde. Een watertap op kantoor maakt gebruik van water uit eigen leiding. Doordat de watertap is uitgerust met verschillende filters, wordt het water lokaal gefilterd. Het water wordt vrijgemaakt van schadelijke stoffen. Zo tap je met de watertap voor op kantoor iedere keer weer een gezuiverd glas water dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

Welke soorten water kun je met een watertap tappen?

Er zijn veel diverse watertaps voor op kantoor. Zo kun je kiezen voor een watertap op een zuil of een die in het aanrecht wordt geïntegreerd. Ook de soorten water die je uit iedere watertap kunt filteren zijn anders. Zo kun je kiezen voor een watertap op kantoor die jullie voorziet van gekoeld water en water op kamertemperatuur. Daarnaast is er ook een optie waarmee je kunt kiezen voor heet water. Wil jij het helemaal afmaken? Kies dan ook voor een optie waarmee je bruiswater tapt.

Waarom water drinken?

Je leest het overal: “water drinken is gezond”. Maar waarom moeten we water drinken en wat doet het water met ons lichaam? Water is nodig om het lichaam goed te laten functioneren. Zo zorgt het ervoor dat de voedingsstoffen, vitamines en mineralen goed worden verdeeld over het lichaam en helpt het bij de spijsvertering.  Maar water is ook goed voor andere dingen; zo voert water afvalstoffen af, controleert water de temperatuur en werkt het als smeermiddel voor de gewrichten en ogen. Met een watertap op kantoor zorg je ervoor dat jouw werknemers altijd toegang hebben tot water. Water drinken stimuleert de creativiteit en productiviteit van jouw werknemers.