Verantwoord en duurzaam water voor bedrijven

Personeelsruimte

Directieruimte

Vergaderruimte

Receptie

Verantwoord en duurzaam water voor bedrijven

Gekoeld, plat of bruisend water, binnen handbereik. Met de watermachines van BRITA Vivreau kun je op ieder moment werknemers en gasten voorzien van gekoeld en heet water dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het water komt direct van jouw huidige waterbron, waardoor je lokaal water drinkt. Dit maakt deze oplossing verantwoord en duurzaam. Daarnaast is water uit de BRITA waterdispenser beter voor het milieu, je maakt immers geen gebruik van plastic voor-gebottelde flessen water. Ook is er geen transport nodig, waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd.

De voordelen van BRITA Vivreau

Een watermachine van BRITA Vivreau biedt jouw organisatie een aantal grote voordelen:

  • Plat, bruisend, koud en heet water uit één watermachine
  • Geen voorraad, je tapt water wanneer jij het nodig hebt
  • Duurzaam, verantwoord en vers
  • Draagt bij aan de gezondheid en het welzijn
  • Betrouwbare BRITA Vivreau filtratie technologie
  • Optimale service, van installatie tot onderhoud gedaan door een gespecialiseerd eigen technisch team

Je vindt onze watermachines bij onder andere

Professionele waterdispensers voor op de werkvloer

Mensen voelen zich optimaal als ze dagelijks ongeveer twee liter water drinken. BRITA watermachines geven werknemers, bezoekers en klanten toegang tot gezuiverd koel en heet BRITA water. Dit rechtstreeks vanuit de lokale bron, op elk gewenst moment.

BRITA Vivreau heeft diverse watermachines. Design, de grootte van de watermachine en de behoefte van de gebruiker spelen een belangrijke rol in het bepalen welke oplossing het beste past binnen de onderneming. Zo kun je kiezen voor een inbouwmodel of een tafelmodel. Daarnaast zijn er ook meerdere keuze in bediening van de machine,  denk hierbij aan portion control of handmatige bediening.

Geen inkoop en voorraadbeheer dankzij BRITA Vivreau

Binnen enkele seconden vul jij een fles met gezuiverd water. Werkzaamheden zoals bestellen van water, voorraadbeheer en het slepen met kratjes vallen allemaal weg. Hierdoor bespaar je veel tijd. Het water is altijd op voorraad, je tapt wanneer je het nodig hebt.

Bereken hoeveel jij per jaar kunt besparen

Ontdek onze uitmuntende service

Een optimale service staat bij BRITA Vivreau hoog in het vaandel. Om de constante kwaliteit te kunnen waarborgen, heeft jouw watermachine service nodig. Deze service wordt verzorgd door een van onze eigen professionele servicemonteurs. Zo ben je te allen tijde verzekerd van support voor jouw watermachine.

Waarom een watermachine van Brita Vivreau?

Heerlijk lokaal water

Het water komt direct van jouw huidige waterbron op jouw locatie, waardoor je lokaal water drinkt. Met de duurzame watermachines van BRITA Vivreau kun je altijd gekoeld, plat of bruisend, en heet water tappen.

Duurzaam, verantwoord & vers

Wij gebruiken water dat zich al op jouw locatie bevindt en dat jij met onze machines kan zuiveren en koelen. Vervolgens tap je het in jouw eigen herbruikbare waterfles. We verschuiven het bottelproces van de fabriek naar jouw locatie, waardoor er geen transport nodig is. Het resultaat is minder CO2-uitstoot.

Gezondheid en welzijn werknemers

Een goede dagelijkse hydratatie is erg van belang bij een gezonde leefstijl. Toon jouw betrokkenheid bij de gezondheid en het welzijn van jouw werknemers door hen ongelimiteerd toegang te geven tot BRITA Vivreau water.

Benieuwd hoe jij de eerste stap zet naar een duurzame toekomst en de productiviteit van je werknemers verhoogt? Ontdek het in onze whitepapers:

Download de whitepaper over duurzaamheid in de hospitality sector

Download de whitepaper en ontdek praktische tips om jouw kantoor te verbeteren

Meer informatie over watermachines?

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden van onze watermachines? Wij geven aan de hand van jouw wensen graag een persoonlijk advies. Neem contact op met ons via 088 111 7111 of info@brita-vivreau.nl.

Direct contact

Hoe kan je op waterkosten besparen?

Met een watermachine van BRITA bespaar je op de inkoopkosten van jouw water. Veel horecagelegenheden en bedrijven kopen dagelijks tientallen tot honderden flessen water in. Dat is niet alleen nadelig voor het milieu, het kost ook een hoop geld. Het grootste deel van de kosten betaal je niet voor het water zelf, maar voor het transport, de verpakking en de tussenpartij. Als je kiest voor een watermachine van BRITA bespaar je op deze kosten. Je verplaatst namelijk het bottle proces van fabriek naar eigen pand. Je hebt geen transport en verpakking meer nodig hebt en water drinkt uit eigen, lokale bron.

Hoe werkt een watermachine?

BRITA kent verschillende watermachines. Iedere watermachine heeft zijn eigen bedieningspaneel, maar toch werken ze vrijwel allemaal hetzelfde. Onze watermachines maken namelijk gebruik van water uit eigen leiding. Via de watermachine wordt het lokale water gefilterd. De slimme watermachines zijn voorzien van de bekende BRITA filtratietechniek. Deze filter filtert schadelijke stoffen uit het water.  Hierdoor tap je water van de beste kwaliteit. Van heet en gekoeld, tot plat en bruisend water.

Welke soorten water kun je met een watermachine tappen?

Afhankelijk van welke watermachine je kiest, kun je met de watermachines van BRITA gezuiverd plat en bruisend water tappen. Daarnaast is er een enkele watermachine die ook heet water kan tappen. Hiermee zet je binnen een handomdraai een gezuiverde kop thee.

Wat doet water drinken met je lichaam?

Een watermachine geeft jou, je werknemers en gasten toegang tot gezond water. Water is nodig om het lichaam goed te laten functioneren. Het verzorgt het transport van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen, helpt bij de spijsvertering, voert afvalstoffen af, controleert de temperatuur en werkt als smeermiddel voor de gewrichten en ogen. Dit zorgt ervoor dat je gasten zich goed voelen en je werknemers productiever en gezonder zijn.