Verantwoord en duurzaam water voor bedrijven

Personeelsruimte

Directieruimte

Vergaderruimte

Receptie

Verantwoord en duurzaam water voor bedrijven

Gekoeld, plat of bruisend water, binnen handbereik. Met de watermachines van BRITA Vivreau kun je op ieder moment werknemers en gasten voorzien van gekoeld en heet water dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het water komt direct van jouw huidige waterbron, waardoor je lokaal water drinkt. Dit maakt deze oplossing verantwoord en duurzaam. Daarnaast is water uit de BRITA waterdispenser beter voor het milieu, je maakt immers geen gebruik van plastic voor-gebottelde flessen water. Ook is er geen transport nodig, waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd.

De voordelen van BRITA Vivreau

Een watermachine van BRITA Vivreau biedt jouw organisatie een aantal grote voordelen:

  • Plat, bruisend, koud en heet water uit één watermachine
  • Geen voorraad, je tapt water wanneer jij het nodig hebt
  • Duurzaam, verantwoord en vers
  • Draagt bij aan de gezondheid en het welzijn
  • Betrouwbare BRITA Vivreau filtratie technologie
  • Optimale service, van installatie tot onderhoud gedaan door een gespecialiseerd eigen technisch team

Je vindt onze watermachines bij onder andere

Professionele waterdispensers voor op de werkvloer

Mensen voelen zich optimaal als ze dagelijks ongeveer twee liter water drinken. BRITA watermachines geven werknemers, bezoekers en klanten toegang tot gezuiverd koel en heet BRITA water. Dit rechtstreeks vanuit de lokale bron, op elk gewenst moment.

BRITA Vivreau heeft diverse watermachines. Design, de grootte van de watermachine en de behoefte van de gebruiker spelen een belangrijke rol in het bepalen welke oplossing het beste past binnen de onderneming. Zo kun je kiezen voor een inbouwmodel of een tafelmodel. Daarnaast zijn er ook meerdere keuze in bediening van de machine,  denk hierbij aan portion control of handmatige bediening.

Geen inkoop en voorraadbeheer dankzij BRITA Vivreau

Binnen enkele seconden vul jij een fles met gezuiverd water. Werkzaamheden zoals bestellen van water, voorraadbeheer en het slepen met kratjes vallen allemaal weg. Hierdoor bespaar je veel tijd. Het water is altijd op voorraad, je tapt wanneer je het nodig hebt.

Bereken hoeveel jij per jaar kunt besparen

Ontdek onze uitmuntende service

Een optimale service staat bij BRITA Vivreau hoog in het vaandel. Om de constante kwaliteit te kunnen waarborgen, heeft jouw watermachine service nodig. Deze service wordt verzorgd door een van onze eigen professionele servicemonteurs. Zo ben je te allen tijde verzekerd van support voor jouw watermachine.

Waarom een watermachine van Brita Vivreau?

Heerlijk lokaal water

Het water komt direct van jouw huidige waterbron op jouw locatie, waardoor je lokaal water drinkt. Met de duurzame watermachines van BRITA Vivreau kun je altijd gekoeld, plat of bruisend, en heet water tappen.

Duurzaam, verantwoord & vers

Wij gebruiken water dat zich al op jouw locatie bevindt en dat jij met onze machines kan zuiveren en koelen. Vervolgens tap je het in jouw eigen herbruikbare waterfles. We verschuiven het bottelproces van de fabriek naar jouw locatie, waardoor er geen transport nodig is. Het resultaat is minder CO2-uitstoot.

Gezondheid en welzijn werknemers

Een goede dagelijkse hydratatie is erg van belang bij een gezonde leefstijl. Toon jouw betrokkenheid bij de gezondheid en het welzijn van jouw werknemers door hen ongelimiteerd toegang te geven tot BRITA Vivreau water.

Benieuwd hoe jij de eerste stap zet naar een duurzame toekomst en de productiviteit van je werknemers verhoogt? Ontdek het in onze whitepapers:

Download de whitepaper over duurzaamheid in de hospitality sector

Download de whitepaper en ontdek praktische tips om jouw kantoor te verbeteren

Meer informatie over watermachines?

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden van onze watermachines? Wij geven aan de hand van jouw wensen graag een persoonlijk advies. Neem contact op met ons via 088 111 7111 of info@brita-vivreau.nl.

Direct contact