Watertap voor binnen

Met een watertap van BRITA Vivreau is er altijd gekoeld, heet, plat en bruisend water aanwezig op kantoor. De watermachines zijn rechtstreeks aangesloten op het leidingwater, waardoor je altijd water uit je eigen waterbron drinkt. We noemen dit lokaal water: zuiver, duurzaam en waterbesparend. De watertap voor binnen ondersteunt een gezonde werkvloer waar bewust water gedronken wordt. Onze watermachines zijn leverbaar in diverse modellen: van kleine watertaps voor gemiddeld gebruik tot grote vrijstaande machines voor bedrijven.

Voordelen watertap

 • Duurzaam: lokaal water uit eigen leiding
 • Tot 80% besparen op je waterinkoop
 • Geen watervoorraad nodig
 • Gekoeld, heet, plat en bruisend water
 • Eenvoudig te monteren in elk bedrijf

Bij BRITA Vivreau is het mogelijk om een watertap te kopen of te huren. Wil je weten wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Onze watermachines

Bekijk het assortiment watermachines en watertaps van BRITA Vivreau. Klik op het product voor meer informatie.

BRITA Vivreau Top 50/85

 • De beste keuze bij gemiddeld tot veel waterconsumptie
 • Diverse modellen beschikbaar

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Top 15

 • Bespaar ruimte met het tafelmodel
 • Ontwikkeld voor kleinere bedrijven

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Vitap

 • Stijlvol ontworpen watertap
 • De watertap voor kantoor

MEER INFORMATIE

Bekijk alle watermachines >>

80% besparen op de waterkosten

De watertap van BRITA Vivreau is waterbesparend en maakt het mogelijk om tot wel 80% te besparen op de kosten van je waterinkoop. De watertap hoeft niet gevuld te worden vanuit een watertank, maar wordt direct aangesloten op het leidingwater. Hierdoor hoef je nooit meer water te bestellen én heb je altijd water binnen handbereik. Bekijk direct wat je kunt besparen en klik op onderstaande button.

JA, IK WIL BESPAREN OP WATER

Lokaal leidingwater

Onze watertaps maken gebruik van water uit eigen leiding. Via de watermachine wordt het lokale water gefilterd. De slimme watermachine is voorzien van de bekende BRITA Vivreau filtratietechnologie. Hierdoor tap je water van de beste kwaliteit. Van heet en gekoeld, tot plat en bruisend water.

Uitstekende service

Met onze uitstekende service op locatie garanderen we te allen tijde de zuiverheid van jouw water. We doen er alles aan om je optimaal te laten genieten van je watertap. Voor het oplossen van een eventuele storing zijn onze servicemonteurs bereikbaar. We reageren doorgaans binnen 24 uur (en maximaal 72 uur) nadat we de melding hebben ontvangen.

 • Installatie op locatie door onze monteur
 • Reactietijd van 24 uur na storingsmelding
 • Elk half jaar preventief onderhoud en filtervervanging

Kunnen we de watermachine niet op locatie repareren? Dan zorgen we ervoor dat je een leenmachine ontvang totdat je eigen tap gerepareerd is.

Watertap op kantoor

Door een watertap te plaatsen op kantoor doe je er als werkgever alles aan om de waterconsumptie op de werkvloer te stimuleren. De watermachine van BRITA Vivreau is een perfect product naast de koffiemachine en draagt tevens bij aan vitale werknemers. Door dat je werknemers meer water drinken, blijven ze gehydrateerd en leveren ze betere prestaties. Investeer in je werknemers met BRITA Vivreau.

Contact met BRITA Vivreau

Meer weten over de voordelen van een watertap voor binnen op kantoor? Neem dan telefonisch contact op via 088 111 7111 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.