Watertap van BRITA Vivreau

Met een watertap van BRITA Vivreau is er altijd gekoeld, heet, plat en bruisend water aanwezig op kantoor. De watermachines zijn rechtstreeks aangesloten op het leidingwater. Zo drink jij altijd direct uit de waterbron. We noemen dit lokaal water: zuiver, duurzaam en waterbesparend.

De watertap voor binnen ondersteunt een gezonde werkomgeving waar bewust water gedronken wordt. Onze watertaps zijn leverbaar in diverse modellen: van kleine watertaps voor gemiddeld gebruik tot grote vrijstaande machines voor bedrijven.

Voordelen van een watertap

 • Duurzaam: lokaal water uit eigen leiding
 • Tot 80% besparen op je waterinkoop
 • Geen watervoorraad nodig
 • Gekoeld, heet, plat en bruisend water
 • Eenvoudig te monteren in elk bedrijf

Bij BRITA Vivreau is het mogelijk om een watertap te kopen of een watertap te huren. Wil je weten wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Onze watertaps

Bekijk het assortiment watermachines en watertaps van BRITA Vivreau. Klik op het product voor meer informatie.

BRITA Vivreau Top 50/85

 • De beste keuze bij gemiddeld tot veel waterconsumptie
 • Diverse modellen beschikbaar

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Top 15

 • Bespaar ruimte met het tafelmodel
 • Ontwikkeld voor kleinere bedrijven

MEER INFORMATIE

BRITA Vivreau Vitap

 • Stijlvol ontworpen watertap
 • De watertap voor kantoor

MEER INFORMATIE

Bekijk alle watermachines >>

80% besparen op waterkosten met een watertap

De watertap van BRITA Vivreau is waterbesparend en maakt het mogelijk om tot wel 80% te besparen op de kosten van je waterinkoop. De watertap hoeft niet gevuld te worden vanuit een watertank, maar wordt direct aangesloten op het leidingwater. Hierdoor hoef je nooit meer water te bestellen én heb je altijd water binnen handbereik. Daarnaast is het een stuk beter voor het milieu omdat er geen plastic wordt gebruikt en minder CO2 uitstoot nodig is. Wil jij op je water besparen? Klik op onderstaande button en zie direct wat je kunt besparen!

Ja, ik wil besparen op waterkosten

Lokaal drinkwater uit een watertap

Onze watertaps maken gebruik van water uit eigen leiding. Via de watermachine wordt het lokale water gefilterd. De slimme watermachine is voorzien van de bekende BRITA Vivreau filtratietechnologie. Hierdoor tap je water van de beste kwaliteit. Van heet en gekoeld, tot plat en bruisend water.

Uitstekende service

Met onze uitstekende service op locatie garanderen we te allen tijde de zuiverheid van jouw water. We doen er alles aan om je optimaal te laten genieten van je watertap. Voor het oplossen van een eventuele storing zijn onze servicemonteurs bereikbaar. We reageren doorgaans binnen 24 uur (en maximaal 72 uur) nadat we de melding hebben ontvangen.

 • Installatie op locatie door onze monteur
 • Reactietijd van 24 uur na storingsmelding
 • Elk half jaar preventief onderhoud en filtervervanging

Kunnen we de watermachine niet op locatie repareren? Dan zorgen we ervoor dat je een leenmachine ontvang totdat je eigen tap gerepareerd is.

Watertap op kantoor

Door een watertap te plaatsen op kantoor doe je er als werkgever alles aan om de waterconsumptie op de werkvloer te stimuleren. De watermachine van BRITA Vivreau is een perfect product naast de koffiemachine en draagt tevens bij aan vitale werknemers. Door dat je werknemers meer water drinken, blijven ze gehydrateerd en leveren ze betere prestaties. Investeer in je werknemers met BRITA Vivreau.

Contact met BRITA Vivreau

Meer weten over de voordelen van een watertap voor binnen op kantoor? Neem dan telefonisch contact op via 088 111 7111 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe kun je besparen op je waterkosten?

De watertap van BRITA is waterbesparend en maakt het mogelijk om tot wel 80% te besparen op de kosten van je waterinkoop. Zo hoef je de watertap niet te vullen met een watertank, maar wordt deze direct aan het leidingwater aangesloten. Hierdoor hoef je nooit meer water te bestellen én heb je altijd water binnen handbereik. Dit is naast dat het je geld bespaart ook een stuk beter voor het milieu omdat er geen plastic wordt gebruikt en er minder CO2-uitstoot is. Wil jij op je water besparen? Klik op onderstaande button en zie direct wat je kunt besparen!

Hoe werkt een watertap?

Een watertap van BRITA maakt gebruik van leidingwater uit eigen bron. Omdat dit water vaak schadelijke stoffen bevat, zijn de watertaps van BRITA voorzien van de bekende filtratie technologie. Deze filtert het water uit de leiding en zorgt voor helder en gezond water dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Welke soorten water kun je tappen met een watertap?

De watertaps hebben ieder hun eigen functionaliteit. Als je gaat voor een uitgebreide variant kan een BRITA watertap je voorzien van plat, licht bruisend en bruisend water. Daarnaast kun je kiezen voor koud water en water op kamertemperatuur. Met de meest uitgebreide variant kun je ook heet water tappen. Ben jij op zoek naar een heetewatertap of juist een bruisendwatertap? Ook dan kun je bij ons terecht.

Hoe wordt water gezuiverd?

Het water dat uit de watertap komt, wordt gezuiverd door het waterfilter dat in de watertap zit. Zo wordt de tap aangesloten op het huidige watersysteem. Door de filtratietechniek zorgt de watertap ervoor dat je zuiver water drinkt dat geen schadelijke stoffen bevat.

Is water gezond?

Water drinken is gezond. Het is namelijk nodig om jouw lichaam beter te laten functioneren. Water transporteert vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen naar de juiste plek in je lichaam. Daarnaast zorgt water voor een goede spijsvertering, voert het afvalstoffen af, controleert het je lichaamstemperatuur en werkt het als smeermiddel voor de gewrichten en ogen. Het is dan ook goed om tussen de 1,5 en 2 liter water per dag te drinken. Het aanschaffen van een watertap stimuleert jouw werknemers en gasten bij het drinken van water. Wat zorgt voor een goede gezondheid, hoge productiviteit en meer creativiteit. Bij water geldt echter dat te veel ervan ook negatieve gevolgen kan hebben.